Babyboom Zwanger Zap Boek

€ 24,95

Artikelnummer
84033500
Voorraad
Aantal

Schrijfster en verloskundige Mariël Croon heeft het Babyboom ZwangerZapboek geschreven. Je krijgt antwoord op al je vragen over vruchtbaarheid & ivf, zwangerschap, prenataal onderzoek, voeding & lifestyle en nog meer. Een zeer leesbaar boek vol informatie, een aanrader!

Samenvatting:

Het complete handboek bij de gelijknamige tiendelige NCRV-serie, waarin honderd stellen een jaar lang werden gevolgd vanaf het moment dat ze proberen om zwanger te worden. Verloskundige en bestsellerauteur Mariël Croon werkte als deskundige mee aan het programma en is auteur van deze complete vraagbaak over vruchtbaarheid, zwangerschap en bevalling. Met interviews en kleurenfoto's van de stellen die meedoen aan het programma. Met een voorwoord van presentatrice Caroline Tensen.

"Zeer informatief, helder en overzichtelijk handboek voor een breed publiek van vrouwen en hun partners die graag zwanger willen worden of zijn."

Reviews

Geef je mening en schrijf als eerste een review. Als je vragen hebt over het product, kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Wat vind jij van dit product?

Momentje!