Bamboozle Stretch

De Bamboozle Stretch van Totsbots is onze bestverkochte luier en niet zonder reden. Door het tweedelige systeem van losse luier en overbroekje zijn spuitluiers tot aan de nek voorgoed verleden tijd.

Beatrijs: “Op het kinderdagverblijf van mijn zoon werden wegwerpluiers gebruikt. Ik wist altijd precies wanneer mijn zoon in bad ging: dat waren de dagen van het kinderdagverblijf. De wegwerpluiers hielden spuitluiers niet tegen, en mijn Bamboozles wel!”

De Bamboozle Stretch heeft een onovertroffen pasvorm en sluit goed aan bij zowel superactieve smalle dreumessen als lekkere dikke baby’s. Ze sluiten met klittenband waardoor zelfs de meest fervente wegwerpgebruiker de luier makkelijk om kan doen. De zachte bamboebadstof absorbeert zoveel dat de luier het ook goed houdt in de nacht, bij grote plassers kan je eventueel een extra bamboe booster toevoegen. Je hoeft dus geen aparte nachtluier aan te schaffen, met de Bamboozle Stretch ben je in één keer klaar.

De Bamboozle Stretch is verkrijgbaar in drie maten. Maat 1 is te gebruiken van 2,7 tot 8 kilo, maat 2 van 4 tot 16 kilo en voor kindjes boven de 16 kilo die bijvoorbeeld alleen ’s nachts nog een luier nodig hebben is er maat 3.

Over de luier gaat de Bamboozle Wrap, een waterdicht overbroekje.Het enige nadeel van deze heerlijke luier is misschien de droogtijd, ze kunnen prima in de droger maar daar slijten ze sneller van. Aan de lijn kunnen ze er bij vochtig weer een etmaal over doen. Als je vier hoog achter woont zonder droger is het misschien niet de perfecte match.

Meintje: “Voor mijn tweeling gebruik ik wasbare luiers: de Bamboozle Stretch. Ik vind het zelf helemaal niet zo speciaal, alleen de reacties van anderen doet mij beseffen dat het niet helemaal gangbaar is. Het scheelt mij in ieder geval continue speuren in de folders of de wegwerp weer in de aanbieding zijn, zeer veel wandelingen naar het Kruidvat, elke keer met een luier naar de container en niet te vergeten: geld. Het bespaart geld. En zo’n hollander ben ik dan ook wel weer dat ik dat naast het milieu aspect ook erg kan waarderen. En de wasmachine doet het werk, niet ik. Ik hang de luiers aan hun lange ’tong’ op en voordat ik het weet zijn ze weer droog!

Kortom: Een superabsorberende all-round luier voor dag en nacht!

Baby lachen