Bedwetter Pants

Artikelnummer
20050000
1  Kies de gewenste maat:
2  Kies de gewenste kleur:
Selecteer eerst de gewenste optie(s) hierboven
Aantal


Dit broekje kan je kind dragen als het moeite heeft om 's nachts wakker te worden om naar de wc te gaan. De broek is absoluut lekvrij. De 100% polyester buitenkant laat geen vocht door, de hoge absorptie wordt bereikt door een extra inlegger, die gedeeltelijk is vastgestikt in het broekje. Op die manier is het beter te wassen en bovendien sneller droog. De stof aan de binnenzijde is katoen: witte badstof met een kleine pool. Topkwaliteit van Mother-ease! Het broekje is verkrijgbaar in effen kleuren (wit en blauw) en in 2 prints (Dino en Dream).

Tip voor het wassen: keer de broek binnenstebuiten: eerder schoon en eerder droog!

De Bedwetter Pants zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Hieronder kun je bepalen welke maat geschikt is aan de hand van de absorptie, taille en beenopening van je kind.

Maat Gewicht Absorptie Taille* Beenopening*
XSmall 13,5 - 18 kg  ongeveer 600 ml 42-60 cm 24-40 cm
Small 18 - 25 kg  ongeveer 650 ml 45-64 cm 26-44 cm
Medium 25 - 29,5 kg  ongeveer 740 ml 48-72 cm 30-54 cm

* bij niet uitgerekt elastiek en bij uitgerekt elastiek.

N.B. De kilogrammen zijn bij benadering.

Merk Mother-ease
Materiaal 100% polyester buitenkant met katoenen binnenkant
Soort artikel luier
Maat XS: 13,5 - 18 kg ; S: 18 - 25 kg ; M: 25 - 29,5 kg
Reviews
Cap 29-10-2018
 5/5

Mijn zoontje van 9 maanden was te groot voor zijn hotspots bamboozle maar 2. Omdat hij erg beweeglijk is met luiers wisselen wilde ik iets anders dan de bamboozles proberen.
Deze luier gaat aan als een broekje dus lekker makkelijk. Volgens mij zit er ook geen voor of achterkant aan.
Ik heb de xs genomen omdat mijn zoontje nog geen 13.5 weer. Dus de luier zit redelijk losjes. Maar voor de nacht echt een prima luier. Geen lekkage makkelijk om te wassen. Maar ik vind dat de luier wel erg lang moet drogen in vergelijking met de bamboozle.
Ik heb nu 4 broekjes erbij besteld Kijken of dat genoeg is

Dieke 22-10-2018
 5/5

Ik heb deze gekocht voor mijn vijf jarige dochter die s nachts nog niet zindelijk is. De luiers bevallen erg goed. Nog geen lekkage gehad. Mijn dochter slaapt er prima mee, maar wil ze s ochtends snel uit. Dat is denk ik een goed teken wat betreft zindelijkheid (ww luiers hield ze gewoon aan en soms plaste er s ochtends nog
in). Ze is 17 kilo, dus ik twijfelde tussen XS en S, toch voor S gekozen. Het is een dik pakket om haar heen, maar dat vindt ze niet erg. De unicorns vindt ze geweldig ;). Wel duurt het lang om te drogen, ik kom net uit met 3.

Marjolein 08-10-2018
 5/5

Werken heel goed: lekken geen enkele keer door en drogen na wassen in een dag in de zon door het raam. Een tip: doe er bij klanten die al jaren bij jullie bestellen geen folder bij van "als u voor het eerst bij ons besteld heeft..." maar van "wat fijn dat u zo'n trouwe klant bent". ;-)

Reactie Kaatje Katoen: Dank voor de tip Marjolein, we gaan er naar kijken!

Danielle 02-07-2018
 5/5

Top! Mijn zoon van 2,5 is een buikslapers en werd vaak nat wakker met wegwerp luiers. Tweedelig vindt hij te veel gedoe met aantrekken. Met deze broekjes zo aan en altijd doog wakker! Heb er nu 3 van xs. Net teweinig ivm lange droog tijd.

de Groot 06-03-2018
 5/5

Prima nachtluiers. Ik gebruik ze voor mijn zoon van 6 en dochter van 4. Ze plassen beide erg veel, maar geen lekje! Enkel eens als mijn zoon te lui is om s ochtends naar het toilet te lopen en er nog een plas bij in plast ;-)

Sofie 02-02-2018
 5/5

Onze zoon van bijna 4 is 's nachts nog niet droog. Hij draagt echt niet graag wasbaar (2-delig) meer voor de nacht waardoor we bijna een jaar lang wegwerp gebruikten. Enkele weken geleden deze broekjes gekocht, hij is er helemaal blij mee. Ze houden het gemakkelijk de hele nacht vol. We hebben nog geen lekken gehad en zijn pyjama ruikt 's morgens niet. Het enige nadeel is dat het natuurlijk lang duurt voor ze droog zijn.

Essie 02-09-2017
 4/5

Opzich prima een vervanging voor wegwerpluier. Scheelt een hoop kosten.
Persoonlijk vind ik her jammer dat "gewoon" even snel uitspoelen tussendoor niet werkt. De luier zit zo voor na een na een nachtplas, dat dan de geur van urine niet weg is. Ook een kort wasprogramma, is dan niet voldoende. Ik heb nu 3 broekjes. Vind ik net te weinig, aangezien de lange droog toch echt minimaal 24u bij centrifugeren op 1200. Ik was dus pas wanneer ik de 3 broekjes gebruikt heb, dus gebruik dan 1 dag weer een wegwerpluier.????.
Het luierbroekje lekt heel af en toe wannneer mijn zoon de nacht op zijn buik geslapen heeft. Gelukkig is het dan alleen zijn pyjama. ????Wat ik jammer vind is dat deze broekjes alleen in wit verkrijgbaar zijn. Zelf was ik niet meer als 1x in de week een witte was.
Tot slot, nog een laatste tip, ik doe over het luierbroekje een boxer, zodat het luierbroekje goed blijft zitten. Wanneer ik dit niet doe, ben ik bang dat het luierbroekje niet strak genoeg zit en zou kunnen gaan lekken om die reden.

Amanda 30-08-2017
 5/5

Deze gekocht voor mijn zoon van 5,5 die 's nacht nog in zijn broek plast. Ze werken prima. Nog geen enkele keer lekkage gehad en hij plast veel. Heb maat xs, voor slanke jongen van 105cm en 16,5 kilo, goede pasvorm.
Heb er 3, omdat mijn baby ook in de wasbare luiers zit, was ik ze tegelijk daarmee eens in de 2-3 dagen. Ik kom dan precies uit. ze hebben wel een lange droogtijd, dus weet niet of ik het er in de winter mee ga redden, maar hopelijk plast hij dan niet meer 's nachts.

H. Pellikaan 24-07-2017
 5/5

Ideaal deze broekjes voor de nacht! Een top vervanger voor de dure wegwerp DryNites. En ze lekken niet, ook niet bij buikslapertjes. Dik tevreden!

Wat vind jij van dit product?


Momentje!