Bedwetterpants

Artikelnummer
20050000
1  Kies de gewenste maat:
2  Kies de gewenste kleur:
Selecteer eerst de gewenste optie(s) hierboven
Aantal


Dit broekje kan je kind dragen als het moeite heeft om 's nachts wakker te worden om naar de wc te gaan. De broek is absoluut lekvrij. De 100% polyester buitenkant laat geen vocht door, de hoge absorptie wordt bereikt door een extra inlegger, die gedeeltelijk is vastgestikt in het broekje. Op die manier is het beter te wassen en bovendien sneller droog. De stof aan de binnenzijde is katoen: witte badstof met een kleine pool. Topkwaliteit van Mother-ease! Het broekje is verkrijgbaar in wit en blauw.

Tip voor het wassen: keer de broek binnenstebuiten: eerder schoon en eerder droog!

Maten en absorptie:
 
Extra small: 13,5 - 18 kg absorbeert 21 oz, ongeveer 600 ml.  Prijs: € 26,00
Small:           18 - 25 kg absorbeert 23 oz, ongeveer 650 ml.   Prijs: € 27,00
Medium:        25 - 29,5 kg absorbeert 26 oz, ongeveer 740 ml. Prijs: € 28,00

Merk Mother-ease
Materiaal 100% polyester buitenkant met katoenen binnenkant
Soort artikel luier
Maat XS: 13,5 - 18 kg ; S: 18 - 25 kg ; M: 25 - 29,5 kg
Beoordelingen
Sofie02-02-2018
 5/5

Onze zoon van bijna 4 is 's nachts nog niet droog. Hij draagt echt niet graag wasbaar (2-delig) meer voor de nacht waardoor we bijna een jaar lang wegwerp gebruikten. Enkele weken geleden deze broekjes gekocht, hij is er helemaal blij mee. Ze houden het gemakkelijk de hele nacht vol. We hebben nog geen lekken gehad en zijn pyjama ruikt 's morgens niet. Het enige nadeel is dat het natuurlijk lang duurt voor ze droog zijn.

Essie02-09-2017
 4/5

Opzich prima een vervanging voor wegwerpluier. Scheelt een hoop kosten.
Persoonlijk vind ik her jammer dat "gewoon" even snel uitspoelen tussendoor niet werkt. De luier zit zo voor na een na een nachtplas, dat dan de geur van urine niet weg is. Ook een kort wasprogramma, is dan niet voldoende. Ik heb nu 3 broekjes. Vind ik net te weinig, aangezien de lange droog toch echt minimaal 24u bij centrifugeren op 1200. Ik was dus pas wanneer ik de 3 broekjes gebruikt heb, dus gebruik dan 1 dag weer een wegwerpluier.????.
Het luierbroekje lekt heel af en toe wannneer mijn zoon de nacht op zijn buik geslapen heeft. Gelukkig is het dan alleen zijn pyjama. ????Wat ik jammer vind is dat deze broekjes alleen in wit verkrijgbaar zijn. Zelf was ik niet meer als 1x in de week een witte was.
Tot slot, nog een laatste tip, ik doe over het luierbroekje een boxer, zodat het luierbroekje goed blijft zitten. Wanneer ik dit niet doe, ben ik bang dat het luierbroekje niet strak genoeg zit en zou kunnen gaan lekken om die reden.

Amanda30-08-2017
 5/5

Deze gekocht voor mijn zoon van 5,5 die 's nacht nog in zijn broek plast. Ze werken prima. Nog geen enkele keer lekkage gehad en hij plast veel. Heb maat xs, voor slanke jongen van 105cm en 16,5 kilo, goede pasvorm.
Heb er 3, omdat mijn baby ook in de wasbare luiers zit, was ik ze tegelijk daarmee eens in de 2-3 dagen. Ik kom dan precies uit. ze hebben wel een lange droogtijd, dus weet niet of ik het er in de winter mee ga redden, maar hopelijk plast hij dan niet meer 's nachts.

H. Pellikaan24-07-2017
 5/5

Ideaal deze broekjes voor de nacht! Een top vervanger voor de dure wegwerp DryNites. En ze lekken niet, ook niet bij buikslapertjes. Dik tevreden!

Wat vind jij van dit product?


Momentje!