Beurzen en kraammarkten


De komende tijd kun je ons weer in diverse plaatsen in het land tegenkomen op een beurs of kraammarkt. Zie de lijst hieronder. Je bent van harte welkom! Misschien is dit het moment voor je om de wasbare luiers eens in het echt te zien, je vragen te stellen of een aankoop te doen. Wij helpen je graag.

Gebruik je al wasbare luiers en heb je vragen? Neem dan een luier van jezelf mee zodat we je kunnen adviseren.

Een persoonlijke afspraak maken om je vragen over wasbare luiers te stellen? Dat kan. Win advies in bij één van onze consulenten, dat is gratis en vrijblijvend.

Kaatje's kalender


Zaterdag 25 november | Natuurlijke kraammarkt, Echt

Een gezellige natuurlijke kraammarkt met diverse informatie stands, leuke workshops, gratis goodiebags, lekkere hapjes & drankjes, en te gekke winacties!

Georganiseerd door Klijntje Echt in samenwerking met Geboortezorg Limburg.

Wasbare luiers van Kaatje Katoen vind je ook op de natuurlijke kraammarkt in Echt! Kom bij Jolanda langs om informatie in te winnen. Of om mooie spulletjes aan te schaffen voor je baby, dat kan natuurlijk ook. We nemen allerlei luiers & accessoires voor je mee! Want wasbare luiers horen helemaal thuis op een mooi evenement als dit!

Een workshop volgen? Dat kan ook!
13.00u Verschonen zonder huilen
15.00u Wikkelen
14.00u tot 16.00u Advies/vragen rondom borstvoeding door lactatiekundige. 

Datum: 25 november 2017
Tijdstip: 11.00 - 16.00 uur

Locatie: Winkel Klijntje, Aasterbergerweg 19, 6101 AE Echt

 


Dinsdag 5 december | Kraammarkt Rhena Dordrecht

Het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht heeft elke eerste dinsdag van de maand een uitgebreide informatieavond over Bevallen bij Rhena, het geboortehuis. Op de kraammarkt vind je vanaf voorjaar 2017 ook wasbare luiers van Kaatje Katoen! Bij onze consulente Lizet kun je informatie inwinnen en wasbare luiers zien en voelen. We helpen je graag.

Wat kun je verder op deze avond verwachten?
• Presentatie bevallen bij Rhena 

• Bezoeken van de kraammarkt met diverse informatiekraampjes

• Rondleiding verlossuites en (onder voorbehoud) een kraamsuite.

Deze bijeenkomst vindt plaats in het Auditorium op locatie Dordwijk. De voorlichtingsavond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Er is tussendoor een pauze. Meer informatie vind je op de website van het ziekenhuis

Datum: 5 december 2017

Tijdstip: 19.30-21.30 uur

Locatie: Ziekenhuis locatie Dordwijk, Albert Schweitzerplaats 25, Dordrecht


Woensdag 13 december | Martiniziekenhuis, Groningen

In het Martiniziekenhuis organiseert Verloskunde om de twee maanden een informatieavond voor aanstaande ouders. Deze avonden zijn ook bedoeld voor zwangeren die van plan zijn om thuis te bevallen.
Onze consulente Anneloes zal aanwezig zijn op de informatiemarkt in het Martiniziekenhuis. Stel haar gerust al je vragen over wasbare luiers of boek een afspraak voor persoonlijk advies.

Aanmelden is verplicht. Je kunt je aanmelden door te bellen op werkdagen tussen  8.00 en 16.00 uur met het secretariaat van de Verpleegafdeling 2A (Verloskunde) via tel. (050) 524 6430.

Meer informatie? Kijk op de website van het ziekenhuis

 

Datum: Woensdag 13 december 2017

Tijd: Vanaf 19.30 uur
Locatie: Van Swietenplein 1, 9728 NT Groningen