Beurzen en kraammarkten


Wist je dat je je baby zo'n 6.000 keer verschoont voordat hij of zij zindelijk is? Best belangrijk om even over na te denken. Kies jij wegwerp of wasbaar? De komende tijd kun je ons weer in diverse plaatsen in het land tegenkomen op een beurs of kraammarkt. Zie de lijst hieronder. Je bent van harte welkom! Misschien is dit het moment voor je om de wasbare luiers eens in het echt te zien, je vragen te stellen of een aankoop te doen. Wij helpen je graag.

Gebruik je al wasbare luiers en heb je vragen? Neem dan een luier van jezelf mee zodat we je kunnen adviseren.

Een persoonlijke afspraak maken om je vragen over wasbare luiers te stellen? Dat kan. Win advies in bij één van onze consulenten, dat is gratis en vrijblijvend.

Kaatje's kalender


20 - 24 februari | Negenmaandenbeurs, Amsterdam

Ook in 2019 vind je Kaatje Katoen op de Negenmaandenbeurs! We staan op het Puur Baby Plaza in Hal 8. Samen met onze consulenten hopen we weer veel (aanstaande) ouders te spreken en te adviseren over wasbare luiers. Kom je ook?

Op het Puur Baby Plaza streven we ernaar om informatie en producten bij elkaar te zetten die je anders niet snel vindt. Vaak worden de bedrijven die er staan gerund door ouders die zelf producten hebben ontwikkeld, met als doel het beste voor hun kind te maken. Grijp dus je kans om op het Plaza als (aanstaande) ouder je vragen te stellen aan een expert met ervaring en kennis over het product. Ook bij Kaatje Katoen helpen we je graag.

Tip: Download alvast de App van de Negenmaandenbeurs. Hierin kun je onder andere alvast de beursplattegrond bestuderen en na inloggen je favoriete merken en winkels opslaan.

 

 

Locatie: Amsterdam RAI

Tickets & praktische informatie: www.negenmaandenbeurs.nl

Openingstijden:

Woensdag 20 februari 11.00 - 18.00 uur

Donderdag 21 februari 11.00 - 22.00 uur

Vrijdag 22 februari 11.00 - 22.00 uur

Zaterdag 23 februari 11.00 - 18.00 uur

Zondag 24 februari 11.00 - 18.00 uur

 


Maandag 25 februari | Vragen(v)uur Kaatje Katoen

Online je vragen stellen en direct antwoord? Dat kan tijdens onze LIVE chat! Op maandag 25 februari beantwoordt Carien tussen 20.00 tot 21.00 uur je vragen.

Heb jezelf al veel informatie gelezen of zijn wasbare luiers nog nieuw voor je? Stel je vragen over wasbare luiers of over je routine of zindelijkheid dan aan ons tijdens het chatten. Heb je zelf geen vragen, lees dan gerust mee! Wij horen vaak van ouders dat ze met de tips en reacties op een vraag van een ander zelf ook aan de slag zijn gegaan.

 

 

Datum: Maandag 25 februari 2019

Tijd: 20.00-21.00 uur

Locatie: Online, op de Facebookpagina van Kaatje Katoen