Beurzen en kraammarkten


Wist je dat je je baby zo'n 6.000 keer verschoont voordat hij of zij zindelijk is? Best belangrijk om even over na te denken. Kies jij wegwerp of wasbaar? De komende tijd kun je ons weer in diverse plaatsen in het land tegenkomen op een beurs of kraammarkt. Zie de lijst hieronder. Je bent van harte welkom! Misschien is dit het moment voor je om de wasbare luiers eens in het echt te zien, je vragen te stellen of een aankoop te doen. Wij helpen je graag.

Gebruik je al wasbare luiers en heb je vragen? Neem dan een luier van jezelf mee zodat we je kunnen adviseren.

Een persoonlijke afspraak maken om je vragen over wasbare luiers te stellen? Dat kan. Win advies in bij één van onze consulenten, dat is gratis en vrijblijvend.

Kaatje's kalender


Dinsdag 4 december | Kraammarkt Rhena Dordrecht

Het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht heeft elke eerste dinsdag van de maand een uitgebreide informatieavond over Bevallen bij Rhena, het geboortehuis. Op de kraammarkt vind je ook wasbare luiers van Kaatje Katoen! Bij onze consulente Lizet kun je informatie inwinnen en wasbare luiers zien en voelen. We helpen je graag.

Wat kun je verder op deze avond verwachten?
• Presentatie bevallen bij Rhena

• Bezoeken van de kraammarkt met diverse informatiekraampjes

• Rondleiding verlossuites en (onder voorbehoud) een kraamsuite.

Deze bijeenkomst vindt plaats in het Auditorium op locatie Dordwijk. De voorlichtingsavond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Er is tussendoor een pauze. Meer informatie vind je op de website van het ziekenhuis

Datum: Dinsdag 4 december 2018 

Tijdstip: 19.30-21.30 uur

Locatie: Ziekenhuis locatie Dordwijk, Albert Schweitzerplaats 25, Dordrecht


 

20 - 24 februari | Negenmaandenbeurs, Amsterdam

Ook in 2019 vind je Kaatje Katoen op de Negenmaandenbeurs! We staan op het Puur Baby Plaza in Hal 8. Samen met onze consulenten hopen we weer veel (aanstaande) ouders te spreken en te adviseren over wasbare luiers. Kom je ook?

Op het Puur Baby Plaza streven we ernaar om informatie en producten bij elkaar te zetten die je anders niet snel vindt. Vaak worden de bedrijven die er staan gerund door ouders die zelf producten hebben ontwikkeld, met als doel het beste voor hun kind te maken. Grijp dus je kans om op het Plaza als (aanstaande) ouder je vragen te stellen aan een expert met ervaring en kennis over het product. Ook bij Kaatje Katoen helpen we je graag.

 

Locatie: Amsterdam RAI

Tickets, nu nog met korting! 

Openingstijden:

Woensdag 20 februari 11.00 - 18.00 uur

Donderdag 21 februari 11.00 - 22.00 uur

Vrijdag 22 februari 11.00 - 22.00 uur

Zaterdag 23 februari 11.00 - 18.00 uur

Zondag 24 februari 11.00 - 18.00 uur