Beurzen en kraammarkten


Wist je dat je je baby zo'n 6.000 keer verschoont voordat hij of zij zindelijk is? Best belangrijk om even over na te denken. Kies jij wegwerp of wasbaar? De komende tijd kun je ons weer in diverse plaatsen in het land tegenkomen op een beurs of kraammarkt. Zie de lijst hieronder. Je bent van harte welkom! Misschien is dit het moment voor je om de wasbare luiers eens in het echt te zien, je vragen te stellen of een aankoop te doen. Wij helpen je graag.

Gebruik je al wasbare luiers en heb je vragen? Neem dan een luier van jezelf mee zodat we je kunnen adviseren.

Een persoonlijke afspraak maken om je vragen over wasbare luiers te stellen? Dat kan. Win advies in bij één van onze consulenten, dat is gratis en vrijblijvend.

Kaatje's kalender


Maandag 14 mei | Martiniziekenhuis, Groningen

In het Martiniziekenhuis organiseert Verloskunde om de twee maanden een informatieavond voor aanstaande ouders. Deze avonden zijn ook bedoeld voor zwangeren die van plan zijn om thuis te bevallen.

Onze consulente Anneloes zal namens Kaatje Katoen met wasbare luiers aanwezig zijn op de informatiemarkt in het Martiniziekenhuis. Stel haar gerust al je vragen over wasbare luiers of boek een afspraak voor persoonlijk advies.

Aanmelden is verplicht. Je kunt je aanmelden door te bellen op werkdagen tussen  8.00 en 16.00 uur met het secretariaat van de Verpleegafdeling 2A (Verloskunde) via tel. (050) 524 6430.

Meer informatie? Kijk op de website van het ziekenhuis.

 

Datum: Maandag 14 mei 2018

Tijd: Vanaf 19.30 uur

Locatie: Van Swietenplein 1, 9728 NT Groningen


Woensdag 30 mei | Baby Time, Barendrecht 

Ben jij zwanger en woon je in de regio Barendrecht? Dan ben je van harte welkom op woensdagavond 30 mei bij een bijzonder belevingsevenement: Baby Time. De toegang is gratis, inschrijven is wel verplicht en kan op de website van SKSalleskids.nl 

De eerste 50 zwangeren die zich inschrijven ontvangen een goed gevulde goodiebag!

Tijdens Baby Time kun je informatie inwinnen bij diverse babyprofessionals en meer te weten komen over producten. Onze consulente Lizet neemt de wasbare luiers van Kaatje Katoen mee en kan je alles vertellen over luiers!

Op het evenement is er ook een mogelijkheid om deel te nemen aan presentaties welke zich richten op alles rondom uw zwangerschap. Zodra het programma hiervoor bekend is, vind je deze informatie op https://sksalleskids.nl/ en op de Facebookpagina van de organisatie.

Baby Time wordt gehouden bij kinderdagverblijf BonBon Boerderij aan de Voordijk 464 in Barendrecht. Let op! Het navigatieadres is Taxushout 22 in Barendrecht. 

Datum: Woensdag 30 mei 2018

Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Locatie: KDV BonBon Boerderij, Voordijk 464, Barendrecht. Let op! Het navigatieadres is Taxushout 22, Barendrecht.


Zaterdag 9 juni | Ouders Natuurlijk beurs

Op de Ouders Natuurlijk beurs is Kaatje Katoen ook aanwezig! Je bent van harte welkom om je vragen te stellen aan ons team bij de stand en van gedachte te wisselen over jouw wasbare luiers. Of misschien is dit het moment voor je om wasbare luiers eens in het echt te zien, je vragen te stellen of een aankoop te doen. Wij helpen je graag.

Naast wasbare luiers vind je bij Kaatje diverse accessoires.

- Billendoekjes?

Fijne doekjes zonder chemische rommel! Bekijk de BilliesBox, een doosje met wasbare doekjes!

- Op weg naar Zindelijkheid?
Kom informatie inwinnen, bekijk ons boekje 'Zindelijk, Nu al?' en handige oefenbroekjes.

- Op zoek naar een nachtluier? 

Bij Kaatje Katoen hebben we ook een nachtoplossing voor kinderen die al iets ouder zijn!

- Wasbare producten voor jezelf? 

Denk bijvoorbeeld aan wasbare borstcompressen, inlegkruisjes of maandverband. Zeker een kijkje waard!

Goed voorbereid naar de Ouders Natuurlijk Beurs? Bekijk de Facebookpagina of website voor alle informatie én voor tickets. Online €10, aan de deur €12,50 per stuk. Kinderen tot 16 jaar gratis toegang.

 

Datum: Zaterdag 9 juni 2018

Tijd: 10.00-19.00 uur

Locatie: Hotel Doorwerth-Arnhem, Kabeljauwallee 35, Doorwerth

 

Er volgt meer informatie over:

20 oktober - Van kinderwens tot kleuter beurs, Hoeksche Waard