Beurzen en kraammarkten


Wist je dat je je baby zo'n 6.000 keer verschoont voordat hij of zij zindelijk is? Best belangrijk om even over na te denken. Kies jij wegwerp of wasbaar? De komende tijd kun je ons weer in diverse plaatsen in het land tegenkomen op een beurs of kraammarkt. Zie de lijst hieronder. Je bent van harte welkom! Misschien is dit het moment voor je om de wasbare luiers eens in het echt te zien, je vragen te stellen of een aankoop te doen. Wij helpen je graag.

Gebruik je al wasbare luiers en heb je vragen? Neem dan een luier van jezelf mee zodat we je kunnen adviseren.

Een persoonlijke afspraak maken om je vragen over wasbare luiers te stellen? Dat kan. Win advies in bij één van onze consulenten, dat is gratis en vrijblijvend.

Kaatje's kalender


Zaterdag 20 oktober | Van Kinderwens tot Kleuter beurs

Kindje op komst of jonge kinderen? Tijdens de ‘Van Kinderwens tot Kleuter beurs’ haal je volop inspiratie, informatie over zwangerschap en gezond opgroeien. Beleef samen met je gezin een leuke dag met informatiestands, kraampjes, muziek, lekker eten, workshops en activiteiten. Voor alle (aanstaande) vaders, moeders, peuters en kleuters in de Hoeksche Waard. Consulenten Lizet en Judith zijn met wasbare luiers aanwezig op deze beurs. Kom langs om zelf wasbare luiers en zwemluiers te scoren voor jouw baby of peuter.

Je vindt meer informatie over de beurs op de Facebookpagina van de organisatie. De Van kinderwens tot Kleuter Beurs is een initiatief van de GGD Zuid-Holland Zuid in samenwerking met inwoners en organisaties uit de Hoeksche Waard.

Datum: 20 oktober 2018

Tijdstip: 10.00-16.00 uur

Locatie: Hoeksch Lyceum, Hoefsmid 1, Oud-Beijerland


Zondag 28 oktober | The Maker Market, De Hallen Amsterdam

Op zondag 28 oktober vind je Anke met onze wasbare luiers, doekjes en zwemluiers op de The Maker Market! Een gezellige en sfeervolle weekendmarkt die iedere maand plaatsvindt in De Hallen. Omdat er iedere editie weer ruimte is om nieuwe producten te ontdekken op deze markt, grijpt Kaatje Katoen deze keer de kans. Want er valt genoeg te ontdekken aan wasbare luiers!

Kom jij ook langs om een praatje te maken, je vragen te stellen of te shoppen bij onze kraam? We helpen je graag! Deze markt is ook een aanrader om je ogen de kost te geven aan cadeautjes, iets moois voor jezelf of lekker te ruiken, te proeven en te luisteren.

Datum: 28 oktober 2018

Tijdstip: 12.00-17.00

Locatie: De Hallen, Hannie Dankbaarpassage 39, Amsterdam


2, 3 & 4 november | We are Pregnant, Utrecht

Kom langs bij de stand van Petit&Jolie en Kaatje Katoen!

Petit&Jolie en Kaatje Katoen geloven dat de kinderen de toekomst zijn en hebben en dan wil je natuurlijk alleen maar het beste voor je kindje.

Kaatje Katoen is specialist in wasbare luiers, billendoekjes, zoogcompressen en nog veel wasbare producten en accessoires rondom verschonen. Petit&Jolie is gespecialiseerd in om van de beste planten oliën en - extracten de zaligste shampoos en crèmes te maken.

Heb je vragen over ingrediënten, herkomst en gebruikerservaringen van producten of wil je gewoon even lekker ruiken en smeren, dan ben je bij ons op het juiste adres. Onze producten zijn ook te koop tijdens het We are pregnant event.

Tot ziens in Utrecht! Neem alvast een kijkje op de website van de organisatie.

 

Vrijdag 2 november 2017, 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 3 november 2017, 10.00 - 17.00 uur

Zondag 4 november 2017, 10.00 - 17.00 uur

Locatie: Werkspoorkathedraal, Utrecht

Tickets: €15,00 per ticket. Online ticket €12,50 + servicekosten. Entree voor kinderen t/m 12 jaar: gratis.


Dinsdag 6 november | Kraammarkt Rhena Dordrecht

Het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht heeft elke eerste dinsdag van de maand een uitgebreide informatieavond over Bevallen bij Rhena, het geboortehuis. Op de kraammarkt vind je vanaf voorjaar 2017 ook wasbare luiers van Kaatje Katoen! Bij onze consulente Lizet kun je informatie inwinnen en wasbare luiers zien en voelen. We helpen je graag.

Wat kun je verder op deze avond verwachten?
• Presentatie bevallen bij Rhena
• Bezoeken van de kraammarkt met diverse informatiekraampjes

• Rondleiding verlossuites en (onder voorbehoud) een kraamsuite.

Deze bijeenkomst vindt plaats in het Auditorium op locatie Dordwijk. De voorlichtingsavond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Er is tussendoor een pauze. Meer informatie vind je op de website van het ziekenhuis.

Datum: Dinsdag 6 november 2018 

Tijdstip: 19.30-21.30 uur

Locatie: Ziekenhuis locatie Dordwijk, Albert Schweitzerplaats 25, Dordrecht