Beurzen en kraammarkten


De komende tijd kun je ons weer in diverse plaatsen in het land tegenkomen op een beurs of kraammarkt. Zie de lijst hieronder. Je bent van harte welkom! Misschien is dit het moment voor je om de wasbare luiers eens in het echt te zien, je vragen te stellen of een aankoop te doen. Wij helpen je graag.

Gebruik je al wasbare luiers en heb je vragen? Neem dan een luier van jezelf mee zodat we je kunnen adviseren.

Een persoonlijke afspraak maken om je vragen over wasbare luiers te stellen? Dat kan. Win advies in bij één van onze consulenten, dat is gratis en vrijblijvend.

Kaatje's kalender


Donderdag 12 oktober | Inloopochtend OntMoet Mama, Nunspeet

Tijdens deze editie komt onze consulente Gonneke van ’t Slot uitgebreid vertellen over wasbare luiers. De toegang is gratis. Kom je ook?
Op donderdag 12 oktober organiseert Bibliotheek Noordwest Veluwe in samenwerking met Centrum Jeugd en Gezin (CJG) Nunspeet en Moeders Informeren Moeders (MIM) een inloopochtend in de bibliotheek onder de naam OntMoet Mama.
Ouders van/met baby’s en peuters zijn dan van harte welkom om vragen te stellen over (voor)lezen met heel jonge kinderen, en bij te kletsen met andere moeders terwijl de kinderen worden voorgelezen of spelen.

NB: OntMoet Mama vindt plaats in Nunspeet, niet zoals eerder genoemd in Harderwijk. Excuses voor onze fout!

Datum: Donderdag 12 oktober 2017
Tijdstip: 9.45-11.15 uur
Locatie: Bibliotheek Noordwest Veluwe, F.A. Molijnlaan 186, Nunspeet


Dinsdag 17 oktober | Martiniziekenhuis, Groningen

In het Martiniziekenhuis organiseert Verloskunde om de twee maanden een informatieavond voor aanstaande ouders. Deze avonden zijn ook bedoeld voor zwangeren die van plan zijn om thuis te bevallen.
Onze consulente Anneloes zal aanwezig zijn op de informatiemarkt in het Martiniziekenhuis. Stel haar gerust al je vragen over wasbare luiers of boek een afspraak voor persoonlijk advies.

Aanmelden is verplicht. Je kunt je aanmelden door te bellen op werkdagen tussen  8.00 en 16.00 uur met het secretariaat van de Verpleegafdeling 2A (Verloskunde) via tel. (050) 524 6430.

Meer informatie? Kijk op de website van het ziekenhuis.

Datum: Dinsdag 17 oktober 2017
Tijd: Vanaf 19.30 uur
Locatie: Van Swietenplein 1, 9728 NT Groningen


3 + 4 november | Ouder & Kind beurs, Leeuwarden

Informatie volgt binnenkort! Neem alvast een kijkje op: http://ouderenkindbeurs.nl/
 

Vrijdag 3 november 2017, 18.30 - 22.00 uur (Ladies Night)
Zaterdag 4 november 2017, 10.00 - 16.00 uur
Locatie: WTC Leeuwarden

Tickets: €3,50 per ticket. Entree voor kinderen: gratis.

3, 4 & 5 november | We are Pregnant, Utrecht

Kom langs bij de stand van Petit&Jolie? en Kaatje Katoen!

Petit&Jolie en Kaatje Katoen geloven dat de kinderen de toekomst zijn en hebben en dan wil je natuurlijk alleen maar het beste voor je kindje.

Kaatje Katoen is specialist in wasbare luiers, billendoekjes, zoogcompressen en nog veel wasbare producten en accessoires rondom verschonen. Petit&Jolie is gespecialiseerd in om van de beste planten oliën en - extracten de zaligste shampoos en crèmes te maken.

Heb je vragen over ingrediënten, herkomst en gebruikerservaringen van producten of wil je gewoon even lekker ruiken en smeren, dan ben je bij ons op het juiste adres. Onze producten zijn ook te koop tijdens het We are pregnant event.

Tot ziens in Utrecht! Neem alvast een kijkje op de website van de organisatie:

https://www.wearepregnant.nl/

 

Vrijdag 3 november 2017, 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 4 november 2017, 10.00 - 17.00 uur
Zondag 5 november 2017, 10.00 - 17.00 uur
Locatie: Werkspoorkathedraal, Utrecht

Tickets: €15,00 per ticket, online ticket €12,50.
Entree voor kinderen t/m 12 jaar: gratis.