Beurzen en kraammarkten


Wist je dat je je baby zo'n 6.000 keer verschoont voordat hij of zij zindelijk is? Best belangrijk om even over na te denken. Kies jij wegwerp of wasbaar? De komende tijd kun je ons weer in diverse plaatsen in het land tegenkomen op een beurs of kraammarkt. Zie de lijst hieronder. Je bent van harte welkom! Misschien is dit het moment voor je om de wasbare luiers eens in het echt te zien, je vragen te stellen of een aankoop te doen. Wij helpen je graag.

Gebruik je al wasbare luiers en heb je vragen? Neem dan een luier van jezelf mee zodat we je kunnen adviseren.

Een persoonlijke afspraak maken om je vragen over wasbare luiers te stellen? Dat kan. Win advies in bij één van onze consulenten, dat is gratis en vrijblijvend.

Kaatje's kalender

Maandag 29 april | Vragen(v)uur Kaatje Katoen

Online je vragen stellen en direct antwoord? Dat kan tijdens onze LIVE chat! Op maandag 29 april beantwoordt Carien tussen 20.00 tot 21.00 uur je vragen.

Heb jezelf al veel informatie gelezen of zijn wasbare luiers nog nieuw voor je? Stel je vragen over wasbare luiers of over je routine of zindelijkheid dan aan ons tijdens het chatten. Heb je zelf geen vragen, lees dan gerust mee! Wij horen vaak van ouders dat ze met de tips en reacties op een vraag van een ander zelf ook aan de slag zijn gegaan. 

Datum: Maandag 29 april 2019

 

Tijd: 20.00-21.00 uur

Locatie: Online, op de Facebookpagina van Kaatje Katoen

 

Zaterdag 11 mei | Luierlunch The Green House, Utrecht 

Ben of word jij vader of moeder en twijfel je wel eens over de impact van gewone plastic wegwerp luiers? Geef je zaterdagmiddag een lekkere en nuttige invulling met een lunch bij The Green House – hét duurzame restaurant van Utrecht – en kom alles te weten over het alternatief: de wasbare luier.

Vies? Duur? Veel werk? Lekkage? Zindelijk? Dit is het moment om al je kritische vragen te stellen. Een lekkere en leerzame middag voor mama’s én papa’s!

Hoewel een kind op de wereld zetten wellicht minder goed is voor het milieu, zijn er genoeg manieren om een steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst voor je kleine man of vrouw. Steeds meer mensen en bedrijven bedenken oplossingen om de impact van babyproducten op de omgeving zo laag mogelijk te houden. Eén van die producten die je momenteel als ouder veel voorbij ziet komen is de wasbare luier.

Deze luier kent meer voordelen dan nadelen. Of je ervoor kiest hangt af van je mind-set, maar vooral ook van de kennis die je erover hebt. Expert vader Joost vertelt je het eerlijke verhaal inclusief live demonstratie: Waarom zou je ze gebruiken? Hoe zien de luiers eruit? Hoe werken ze? Welke varianten zijn er en wat is het verschil?

Tijdens je bezoek aan The Green House kun je tevens deelnemen aan een rondleiding door dit ‘circulaire en duurzame’ restaurant.

Programma

12:00 uur Inloop met een héérlijke lunch van chef-kok Peter Scholte

13:00 uur Rondleiding door The Green House en live demonstratie van de wasbare luier door Joost

14:00 uur Mogelijkheid om al je vragen te stellen

14:30 uur Einde programma

NB: Aanmelden noodzakelijk.

Aanmelden: Vanwege het beperkte aantal plaatsen is een aanmelding vooraf noodzakelijk. Meld je aan via het formulier op de website van The Green House. https://www.thegreenhouserestaurant.nl/events/luierlunch-duurzamer-leven-met-kids-de-wasbare-luier/

Datum: 11 mei 2019

Tijdstip: 12.00-14.30 uur

Locatie: The Green House, Croeselaan 16, 3521 CA Utrecht  

NB: Ons beursoverzicht wordt zo snel mogelijk weer bijgewerkt!