Beurzen en kraammarkten


De komende tijd kun je ons weer in diverse plaatsen in het land tegenkomen op een beurs of kraammarkt. Zie de lijst hieronder. Je bent van harte welkom! Misschien is dit het moment voor je om de wasbare luiers eens in het echt te zien, je vragen te stellen of een aankoop te doen. Wij helpen je graag.

Gebruik je al wasbare luiers en heb je vragen? Neem dan een luier van jezelf mee zodat we je kunnen adviseren.

Een persoonlijke afspraak maken om je vragen over wasbare luiers te stellen? Dat kan. Win advies in bij één van onze consulenten, dat is gratis en vrijblijvend.

Kaatje's kalender


Info volgt


 


Datum:
Tijd:
Locatie:

Maandag 4 september | Martiniziekenhuis, Groningen

In het Martiniziekenhuis organiseert Verloskunde om de twee maanden een informatieavond voor aanstaande ouders. Deze avonden zijn ook bedoeld voor zwangeren die van plan zijn om thuis te bevallen.
Onze consulente Anneloes zal aanwezig zijn op de informatiemarkt in het Martiniziekenhuis. Stel haar gerust al je vragen over wasbare luiers of boek een afspraak voor persoonlijk advies.

Aanmelden is verplicht. Je kunt je aanmelden door te bellen op werkdagen tussen  8.00 en 16.00 uur met het secretariaat van de Verpleegafdeling 2A (Verloskunde) via tel. (050) 524 6430.

Meer informatie? Kijk op de website van het ziekenhuis.

 

Datum: maandag 4 september 2017
Tijd: Vanaf 19.30 uur
Locatie: Van Swietenplein 1, 9728 NT Groningen