Beurzen en kraammarkten

 

De komende tijd kun je ons weer in diverse plaatsen in het land tegenkomen op een beurs of kraammarkt. Zie de lijst hieronder. Je bent van harte welkom! Misschien is dit het moment voor je om de wasbare luiers eens in het echt te zien, je vragen te stellen of een aankoop te doen. Wij helpen je graag.

Gebruik je al wasbare luiers en heb je vragen? Neem dan eventueel een luier van jezelf mee zodat we je kunnen adviseren.

Een persoonlijke afspraak maken om je vragen over wasbare luiers te stellen? Dat kan. Win advies in bij één van onze consulenten, dat is gratis en vrijblijvend.

Waar zijn we te vinden?

Zaterdag 15 juni | Ouder Natuurlijk Beurs, Doorwerth

We zijn er weer bij, op de allerleukste beurs van Nederland! We nemen van alles mee, maar heb je speciale wensen, laat het ons dan even weten via klantenservice@kaatjekatoen.nl

Ook is er een mooie aanbieding: bij je aankopen boven € 50,00 krijg je € 10,00 korting, bij je aankopen boven € 100,00 krijg je € 20,00 korting. De maximale korting is € 20,00. We zien je graag bij onze kraam in de Brandingzaal.

Alle informatie over de beurs vind je op hun website.

 

Zaterdag 29 juni | Zaterdagmarkt voor zwangeren, Nijmegen

 

Van 10.00 - 16.00 uur vind je onze consulente uit Nijmegen, Marieke en onze consulente uit Elst, Amanda, op deze informatieve markt in het CWZ in Nijmegen. Alles over bevallen, borstvoeding, een infomarkt, kijken in het geboortehuis, rondleidingen in kraamsuites en couveusesuites, er is van alles te doen. Meer info op de website.