Beurzen en kraammarkten

 

De komende tijd kun je ons weer in diverse plaatsen in het land tegenkomen op een beurs of kraammarkt. Zie de lijst hieronder. Je bent van harte welkom! Misschien is dit het moment voor je om de wasbare luiers eens in het echt te zien, je vragen te stellen of een aankoop te doen. Wij helpen je graag.

Gebruik je al wasbare luiers en heb je vragen? Neem dan eventueel een luier van jezelf mee zodat we je kunnen adviseren.

Een persoonlijke afspraak maken om je vragen over wasbare luiers te stellen? Dat kan. Win advies in bij één van onze consulenten, dat is gratis en vrijblijvend.

Waar zijn we te vinden?
 

Zondag 13 oktober | Zwanger- en ouderschapsbeurs Eijbergen

Bezoekers zijn van 10.00 tot 14.00 uur welkom in Centrum Goud om kennis te maken met het brede aanbod rond zwangerschap en ouderschap in de regio. De gratis toegankelijke en niet-commerciële Zwangerschaps- en Ouderschapsbeurs Achterhoek wordt gehouden in Centrum Goud aan de Hondevoort 18.

 

17 t/m 19 oktober| In de Wolken Festival - Expo Haarlemmermeer

Meer dan 100 shops en merken presenteren de leukste producten en diensten voor jouw baby. Ook leuk voor mama's to be. Hier vind je: verzorgingsproducten, kleding, gadgets, babykamer inrichting, muziek, theater en een adviesplein (ook voor mama's to be!). Je bent welkom tussen 10 en 18 uur en op vrijdag van 10 tot 21 uur.

 

Zaterdag 19 oktober | Poortvliet

Baby en kidsbeurs op de Woonboulevard in Poortvliet.

Zaterdag 19 oktober is er voor aanstaande ouders en jonge gezinnen van alles te zien en te beleven.Van 10.00-17.00 uur, toegang is gratis.

 

1 t/m 3 november | We are Pregnant, Utrecht

Deze beurs heeft een styling om door een ringetje te halen! Alles voor mama's (to be) en hun kindjes, incl. hippe playground en hoek met lekkers.

Locatie: de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Het adres is Tractieweg 41.

Parkeren is gratis! Ook goed te bereiken met het OV.