Beurzen en kraammarkten

 

De komende tijd kun je ons weer in diverse plaatsen in het land tegenkomen op een beurs of kraammarkt. Zie de lijst hieronder. Je bent van harte welkom! Misschien is dit het moment voor je om de wasbare luiers eens in het echt te zien, je vragen te stellen of een aankoop te doen. Wij helpen je graag.

Gebruik je al wasbare luiers en heb je vragen? Neem dan eventueel een luier van jezelf mee zodat we je kunnen adviseren.

Een persoonlijke afspraak maken om je vragen over wasbare luiers te stellen? Dat kan. Win advies in bij één van onze consulenten, dat is gratis en vrijblijvend.

Waar zijn we te vinden?

 

Vrijdag 26 juli | Jaarmarkt Groede

De laatste vrijdag van juli is de Jaarmarkt in Groede, een grote markt die door het hele dorp plaatsvindt. Consulent Renske van de Velde is namens Kaatje Katoen aanwezig.

 

Zondag 13 oktober | Zwanger- en ouderschapsbeurs Eijberegn

Bezoekers zijn van 10.00 tot 14.00 uur welkom in Centrum Goud om kennis te maken met het brede aanbod rond zwangerschap en ouderschap in de regio. De gratis toegankelijke en niet-commerciële Zwangerschaps- en Ouderschapsbeurs Achterhoek wordt gehouden in Centrum Goud aan de Hondevoort 18.

 

Zaterdag 19 oktober | Poortvliet

Baby en kidsbeurs op de Woonboulevard in Poortvliet.

Zaterdag 19 oktober is er voor aanstaande ouders en jonge gezinnen van alles te zien en te beleven.Van 10.00-17.00 uur, toegang is gratis.