BilliesBox doekjes geel randje, 6 stuks

€ 7,25

Artikelnummer
12350100
Voorraad
Aantal


Ongeacht welke luier je gebruikt, doekjes hebben we allemaal nodig! Deze wipes zijn een must bij het verschonen van luiers en het schoonmaken van plakkerige handjes. Superabsorberend door de bamboe/katoen aan de ene kant en lekker zacht door de microvezel aan de andere kant. Dat maakt deze wipes extra fijn in gebruik, ook bij pasgeboren baby's. Geschikt voor alle huidtypen.

- bamboe/katoen aan de ene kant
- microvezel aan de andere kant
- enkellaags
- afmeting: 13 x 16 cm


Kleur Yellow
Merk BilliesBox
Materiaal Bamboe/katoenen toplaag met microvezel onderlaag
Keurmerk OEKO-TEX® Standard 100
Maat 13 x 16 cm
Geproduceerd in Schotland
Bijpassende artikelen
Reviews
Fiona 02-06-2020
 5/5

Deze week heb ik nog een extra lading besteld, want de tweede baby is op komst. Ik kan iedereen deze doekjes aanraden. Ontlasting veeg je zo weg met de microvezel/handdoek zijde en de zachte kant is ideaal voor het navegen en de gevoeligere delen. Hierdoor hoef je er weinig van te gebruiken, vaak maar 1 waar ik voor eenzelfde poepluier bijv. vaak 2 tot 3 gewone katoenen billendoekjes gebruik. Ik gebruik ze i.c.m. kamillethee. Ze worden ook voor snotneusjes en als washandje gebruikt. Ze zijn na 1,5 jaar intensief gebruik nog steeds zacht en worden mooi schoon in de was. Enkele zijn wel gesleten, maar ik denk dat daar een weeffout in zit. De rest is nog prima en bijna als nieuw.

Samantha 02-04-2020
 5/5

Ik vind deze billendoekjes echt super en gebruik geen andere meer. Ze zijn een handig formaat. De bamboe/katoen kant is iets ruwer en handig om de ontlasting mee weg te halen. De microvezel kant is super zacht (ook volgens mijn peuter ;) ). Ze vegen beter schoon dan wegwerp billendoekjes en je hebt er veel minder nodig.

Susan 06-03-2019
 5/5

Super doekjes! Heb er inmiddels heel veel want ze worden ook voor de snoet en snotneuzen gebruikt. Heerlijk zacht. Ik maak om de 2,5 dag 2 bakjes klaar met gekookt water en kokosolie, werkt top.

Wat vind jij van dit product?

Momentje!