BilliesBox

Artikelnummer
84350100
1  Kies de gewenste kleur:
Aantal

De BilliesBoxen zijn er in 2 kleuren (blauw of wit) en 2 geuren (kamille of lavendel). Beide geuren zijn licht en het is goed te weten dat deze lotion speciaal is ontwikkeld voor de tere babyhuid. Zo bevat hij geen alcohol, geen kleurstoffen, geen parabenen, geen chemische conserveringsmiddelen en geen zeep. Wist je dat de huid pas na 4 jaar "af" is? Het is dus belangrijk dat je weet waarmee de huid in aanraking komt en deze Lotion is veilig voor de babyhuid.

Gebruik:
Maak de doekjes vochtig met water (houd het doosje onder de kraan) en spuit 2-3 keer de Lotion op een doekje en maak dan de billen schoon. Je hebt vaak maar 1 doekje nodig. Na gebruik gooi je het doekje bij de luiers in de luieremmer. Naast dat het beter is voor het milieu, bespaar je honderden Euro's.

Merk BilliesBox
Soort artikel Verzorging
Inhoud 12 doekjes en een flesje lotion van 150 ml.
Afmeting doekje: 13 x 16 cm.
Bijpassende artikelen
Reviews
Mieke 27-09-2018
 5/5

Onmisbaar voor iedereen.
Mijn favoriete wasbare product. Zelfs voor mensen voor wie wasbare luiers (nog) een stap te ver is. Als je hier verslingerd aan bent wil je langzaam alles wasbaar.. zeker weten!

Anouk 06-08-2018
 5/5

Heel prettige doekjes! Gebruik ze al twee jaar voor mn oudste en nu weer nieuwe erbij ivm geboorte van mn kleinste. Maken veel fijner schoon dan die wegwerp dingen.

Heidi 05-01-2018
 5/5

super fijne doekjes! En ook bij de spuitluiers maar 1 per x nodig.

Danielle 03-09-2017
 5/5

Super fijn! Geen chemische rommel en maken makkelijk en beter schoon dan die dunne wegwerp! Met een doekje krijg je alles schoon en kunnen met de luiers mee de was in.

Suzanne Rebergen 21-09-2016
 5/5

Omdat we geen chemische producten op de huid van onze dochter wilden, zijn we vanaf het begin gestart met de billies box katoenen doekjes. Ideaal! Wij doen een beetje olijfolie met geur door het water heen ter verzorging en dat gaat prima. Alleen is de box wat groot voor in de luiertas, dus neem ik voor korte ritjes vaak losse doekjes en een parfumflesje water met olie mee.

Wat vind jij van dit product?


Momentje!