BilliesBox

Artikelnummer
84350100
1  Kies je kleur:
Aantal

Wat zit er in de box?

  • 12 doekjes
  • 1 flesje Lotion

De BilliesBoxen zijn er in 2 kleuren (blauw of wit) en 2 geuren (kamille of lavendel).
De doekjes hebben ofwel een geel (kamille) ofwel een paars (lavendel) randje.

De kamille- en lavendelgeur zijn licht en het is goed te weten dat deze lotion speciaal is ontwikkeld voor de tere babyhuid. Zo bevat hij geen alcohol, geen kleurstoffen, geen parabenen, geen chemische conserveringsmiddelen en geen zeep. Wist je dat de huid pas na 4 jaar "af" is? Het is dus belangrijk dat je weet waarmee de huid in aanraking komt en deze Lotion is veilig voor de babyhuid.

Gebruik:
Maak de doekjes vochtig met water (houd het doosje onder de kraan) en spuit 2-3 keer de Lotion op een doekje en maak dan de billen schoon. Je hebt vaak maar 1 doekje nodig. Na gebruik gooi je het doekje bij de luiers in de luieremmer. Naast dat het beter is voor het milieu, bespaar je honderden Euro's. Kijk onze berekening maar na.

Merk BilliesBox
Soort artikel Verzorging
Inhoud 12 doekjes en een flesje lotion van 150 ml.
Afmeting doekje: 13 x 16 cm.
Bijpassende artikelen
Reviews
Kim 17-12-2020
 5/5

Hele fijne en milieu vriendelijke doekjes!! We hebben de paarse en de kamille en lavendel spray. Je doet lekker lang met de spray. We hebben wel nog wat doekjes erbij moeten bestellen omdat we niet genoeg hebben aan één box. Maar heel fijn in gebruik!!

Dagmar 02-10-2020
 5/5

Ik raad dit iedereen aan .mijn dochter krijgt uitslag van alle billendoekjes en kreeg echt tot huilens aan toe last van een rode doos . Dus ben een alternatief gaan zoeken en kwam op deze doekjes ben er zo blij mee ik ga er nog meer bestellen. Super zacht en maar 1tje nodig per keer. Scheelt ook gelijk een hoop geld. Een echte aanrader dus

Jade 24-07-2020
 5/5

Wij zijn ook super blij met de Billiesbox. De spray hoef je niet per se te gebruiken, ook met alleen water werken de doekjes prima! We hebben ze ondertussen al 6 jaar (ook weer gebruikt bij onze 2e) en ze zijn nog steeds zo goed als nieuw.

Marleen 22-01-2020
 5/5

We kregen de BilliesBox cadeau nadat we een consulent hadden geraadpleegd. De lotion hebben we niet lang kunnen gebruiken omdat het pompje al snel niet meer functioneerde. De doekjes zijn heel fijn: goed formaat, een zachtere en een ruwere kant, ze blijven ook na vaak wassen mooi en je kunt ze makkelijk meenemen voor onderweg. Het doosje staat gevuld met water op de commode zodat we niet met elke verschoning naar een kraan hoeven te lopen.

Commentaar Kaatje: We nemen even contact met je op over het kapotte pompje, we gaan een nieuwe opsturen.

Heleen 29-08-2019
 5/5

Zoveel prettiger in gebruik als wegwerp doekjes. Heel makkelijk in de was schoon te krijgen en bovendien zijn ze ook zo droog aan de lijn.

Heel tevreden.

Janneke 15-07-2019
 5/5

Wàt een uitvinding, deze wasbare billendoekjes! Inmiddels is onze dochter ruim een jaar oud, het eerste jaar hebben we altijd de wegwerpdoekjes van Zwitsal gebruikt. Per verschoning gebruikten we zo 4 à 5 doekjes, super milieu-onbewust natuurlijk.
Inmiddels twee van deze sets aangeschaft, en het werkt echt fantastisch goed. Per verschoning zijn we nu 1 doekje kwijt. Als ze ontlasting heeft, halen we 'de ergste schade' weg met een wc-papiertje. Vervolgens gebruiken we eerst de 'ruwste' kant van het doekje, waarna we alles schoonpoetsen met de zachte kant. Ideaal in gebruik, we raden 'm iedereen aan!

Fiona 07-06-2019
 5/5

Ideaal voor alles! Handjes, billetjes, gezichtje. Ze blijven heerlijk zacht en worden gemakkelijk schoon. Ik gebruik ze met wat lauwwarme kamillethee. En onderweg met water en de kamillespray. Heb om te beginnen zo’n set aangeschaft, maar nu extra besteld. Kan deze aan iedereen aanraden!

Martineke 20-05-2019
 5/5

Inmiddels extra Billies besteld omdat we ze zo vaak gebruiken. Niet alleen billetjes, maar ook wangetjes en handjes en vlekjes op de tafel poets je er zo mee schoon. Na 7 maanden gebruik zijn mijn Billies nog 'zo goed als nieuw' qua zachtheid, vorm en uiterlijk - de gele babypoep was je er elke keer verrassend goed uit (dat is in m'n rompertjes van de Hema wel anders). Eens met de andere recenties :-) deze Billies zijn absoluut hun geld waard!

Marie 06-02-2019
 5/5

Super zijn de Billies !!!
Eerst gebruikt voor onze kinderen als billendoekjes. En nu als make-up verwijderaar en washandjes.....Dus lang plezier !!!ervan

Mieke 27-09-2018
 5/5

Onmisbaar voor iedereen.
Mijn favoriete wasbare product. Zelfs voor mensen voor wie wasbare luiers (nog) een stap te ver is. Als je hier verslingerd aan bent wil je langzaam alles wasbaar.. zeker weten!

Anouk 06-08-2018
 5/5

Heel prettige doekjes! Gebruik ze al twee jaar voor mn oudste en nu weer nieuwe erbij ivm geboorte van mn kleinste. Maken veel fijner schoon dan die wegwerp dingen.

Heidi 05-01-2018
 5/5

super fijne doekjes! En ook bij de spuitluiers maar 1 per x nodig.

Danielle 03-09-2017
 5/5

Super fijn! Geen chemische rommel en maken makkelijk en beter schoon dan die dunne wegwerp! Met een doekje krijg je alles schoon en kunnen met de luiers mee de was in.

Suzanne Rebergen 21-09-2016
 5/5

Omdat we geen chemische producten op de huid van onze dochter wilden, zijn we vanaf het begin gestart met de billies box katoenen doekjes. Ideaal! Wij doen een beetje olijfolie met geur door het water heen ter verzorging en dat gaat prima. Alleen is de box wat groot voor in de luiertas, dus neem ik voor korte ritjes vaak losse doekjes en een parfumflesje water met olie mee.

Wat vind jij van dit product?

Momentje!