Blümchen Prefold maat S per 6 stuks

€ 12,90

Artikelnummer
31005302
Voorraad
Aantal

De maten

Maat Extra Small (24 x 33cm/2-4-2 lagen): prachtig luiertje voor kleine baby's of als extra inlegger voor grotere baby's,  2 - 4 kg
Maat Small (30,5 x 40,5cm/4-8-4 lagen): slanke beginmaat voor de eerste maanden, 3 - 9 kg
Maat Large (35,5 x 53cm/4-8-4 lagen): normale grootte voor alle baby's, 7 - 18 kg.

Het overbroekje
Geschikte overbroekjes voor deze luiers zijn de PopoWrap, Prorap en Mother-ease Rikki. Bij vouwluiers is het belangrijk dat er een hoge anti-lekrand bij de beeningang van het overbroekje zit. De gevouwen luier zit netjes tegen deze randen aan zodat lekkage wordt voorkomen.

De luier omdoen

De luiers zijn rechthoekig en bestaan uit 3 banen. Elke baan heeft meerdere laagjes katoen; de middelste baan is altijd dikker dan de twee buitenste banen. Vouw een luier in de lengte in drieën en leg daar een inlegdoekje bovenop. Doe de luier in het overbroekje. Leg je kind op de luier en sluit het broekje aan de voorzijde met het klittenband. Let er goed op dat het broekje goed aansluit bij de beentjes; er mag geen opening zichtbaar zijn.
Bij het verschonen van de luier haal je de vuile luier weg en leg je een schone terug in het overbroekje. Het is niet nodig ook het broekje bij elke verschoning te wisselen.

Wasvoorschrift

Bij je bestelling ontvang je een uitgebreid wasvoorschrift en tekenvoorbeelden hoe je de luier kunt vouwen.

Hier zie je een filmpje over het omdoen van de luier: https://www.youtube.com/watch?v=t2i5bi4KJRw

Merk Blümchen
Materiaal Eco-katoen
Soort artikel luiers
Maat 3 - 9 kg
Bijpassende artikelen
Reviews
Bernadette 02-01-2018
 5/5

Heel fijne, zachte prefold luiers die gemakkelijk te vouwen zijn. Wij gebruiken ze sinds direct na de kraamweek (ivm meconium, leek ons minder handig om dat met wasbare luiers te doen) en zijn erg tevreden.We hebben ze de eerste tijd dag en nacht gebruikt maar nu ivm meer plas niet meer in de nacht. We hebben nog nooit een spuitluier tot helemaal in de nek gehad, omdat de luier helemaal op maat om het lijfje van je baby kan worden gevouwen (let daarbij goed op de bijgevoegde folder of laat je consulent het uitleggen hoe het best gevouwen kan worden). Wanneer je baby meer plas produceert, is er gemakkelijk een inlegger bij in te doen, waardoor je zelden doorlekken hebt. De combinatie met popolini of prorap overbroekjes werkt heel goed.

Wat vind jij van dit product?


Momentje!