Blümchen Prefold maat XS per 6 stuks

€ 6,90

Artikelnummer
31005301
Voorraad
Aantal

De maten

Maat Extra Small (24 x 33cm/4-6-4 lagen): prachtig luiertje voor kleine baby's of als extra inlegger voor grotere baby's,  2 - 4 kg

Het overbroekje
Geschikte overbroekjes voor deze luiers zijn de Milovia (small) en de Puppi wolbroekjes. Deze luiers zijn heel goed als extra inleggers te gebruiken.

De luier omdoen

De luiers zijn rechthoekig en bestaan uit 3 banen. Elke baan heeft meerdere laagjes katoen; de middelste baan is altijd dikker dan de twee buitenste banen. Vouw een luier in de lengte in drieën en leg daar een inlegdoekje bovenop. Doe de luier in het overbroekje. Leg je kind op de luier en sluit het broekje aan de voorzijde met het klittenband of de drukknoopjes. Let er goed op dat het broekje goed aansluit bij de beentjes; er mag geen opening zichtbaar zijn.
Bij het verschonen van de luier haal je de vuile luier weg en leg je een schone terug in het overbroekje. Het is niet nodig ook het broekje bij elke verschoning te wisselen.

Wasvoorschrift

Bij je bestelling ontvang je een uitgebreid wasvoorschrift en tekenvoorbeelden hoe je de luier kunt vouwen.

Hier zie je een filmpje over het omdoen van de luier: https://www.youtube.com/watch?v=t2i5bi4KJRw

Merk Blümchen
Materiaal biologisch katoen
Soort artikel luiers
Maat 2 - 4 kg
Bijpassende artikelen
Reviews

Geef je mening en schrijf als eerste een review. Als je vragen hebt over het product, kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Wat vind jij van dit product?

Momentje!