Bloedmooi | Menstruatieondergoed Lotties

jan 21, 2022 | 0 Reacties

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, want we gaan naast wasbare luiers ook wasbaar menstruatie ondergoed toevoegen aan ons wasbare assortiment! Een nieuw jaar, dus een nieuw product en een nieuw merk: Lotties Period Underwear.

Het menstruatieondergoed van Lotties is herbruikbaar en vervangt wegwerpproducten als tampons en maandverband. Het ziet eruit als ‘gewoon’ ondergoed alleen dan iets dikker. Naast dat je het tijdens je menstruatie kunt gebruiken, is het ook erg comfortabel als je last hebt van unrineverlies of (veel) afscheiding.

Duurzame materialen
De Lotties slips zijn gemaakt van duurzame materialen als Lenzing Modal en bio-katoen. Lenzing Modal is een zijdezachte stof die is gemaakt van duurzaam geproduceerd beukenhout afkomstig van Europese bossen.

Hoe werkt het?
De absorberende laag van katoen garandeert een goede vochtopname. De waterproof laag zorgt voor optimale bescherming en het bamboetextiel zorgt voor een fijne pasvorm. Je trekt het op dezelfde manier aan als gewoon ondergoed en je kunt ze meewassen met de gewone donkere was op 40 graden in de wasmachine.

Veschillende maten en soorten
In onze webshop zijn verschillende maten verkrijgbaar, maar ook verschillende soorten. Van een high-waist tot string. Ja, je leest het goed, een string. Deze is vooral geschikt voor de lichtere dagen van je menstruatie of voor cupdragers als back-up.

Wil jij het proberen? Klik dan hier!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook eens 

9000 tampons!

9000 tampons!

Er heerst soms best nog wel wat taboe op ongesteld zijn. Waarom eigenlijk? Het hebben van een maandelijks terugkerende menstruatie is namelijk …

Fasten your seatbelts…

Fasten your seatbelts…

Een groot deel kun je plannen en oefenen, maar niet alles. De kunst is: een goed aanpassingsvermogen. Jij bent de piloot van je eigen bevalling!