Boekje: Zindelijk, nu al ?

€ 14,95

Artikelnummer
84033800
Voorraad
Aantal


Ons eigen boek, geschreven naar aanleiding van de vele vragen van jonge ouders over zindelijkheid: Wanneer moet ik ermee beginnen? Hoe pak ik het aan? Hoe weet ik of mijn kind er aan toe is? Dit boek geeft antwoord op alle vragen, ook over zindelijk worden 's nachts bijvoorbeeld of als het niet zo loopt als je had gedacht.

We hebben een tienstappenplan ontwikkeld dat je kunt gebruiken om je kind zindelijk te krijgen. Met heel veel tips uit de praktijk!

Het boek wordt geleverd met een potjessticker t.w.v. € 4,95. Plak deze sticker op de bodem van een potje: als er op geplast wordt, verschijnt er een afbeelding.

Judith: "Dit boekje bevat echt praktische kennis en tips, waar je iets aan hebt. Echt een aanrader!"

Merk Kaatje Katoen
Soort artikel Boek
Reviews
Carla 12-12-2019
 5/5

Bij ons is het, mede door dit boekje en doorzettingsvermogen, gelukt onze zoon voor zijn tweede verjaardag zindelijk te hebben. Wij gebruiken geen wasbare luiers. De kleine man liep in boxershort de spreekkamer van het consultatiebureau binnen voor zijn 2 de verjaardag controle.

Anouk 06-08-2018
 3/5

Er staan handige handvatten in om te starten. Echter wel duidelijk geschreven door moeder van meisjes die kennelijk een slechte ervaring hebben met het consultatiebureau en dat duidelijk uitdragen in dit boek. Verder zijn ze duidelijk fan van wasbare luiers, maar dat is te verwachten bij Kaatje Katoen.

Jantine 12-03-2018
 5/5

Wanneer is je kind toe aan zindelijkheid. Waarom zijn kinderen vaak pas laat zindelijk in vergelijking met 30 jaar geleden. Wij zien dat ons kind geïnteresseerd is in het potje dus we zetten door en hopen dat ie rond zijn 2e zindelijk is. Na het lezen van dit boek hebben we hier alle vertrouwen in.

Tanja 12-03-2018
 5/5

Zodra het mooi weer wordt, gaan we beginnen, dus nu alvast wat voorbereidingen om het proces van zindelijk worden van mijn dochter soepel te laten verlopen. Met dit boek heb je een goed stappenplan in handen. Zeer duidelijk en toegankelijk geschreven. Een echte aanrader voor wie zijn/haar kind zindelijk wil krijgen, ook als het niet vanzelf gaat.

Liesbeth 12-03-2018
 4/5

Met twee dames die met 2,5 jaar als dag en nacht zindelijk waren dachten we dat fixen we wel even met die zoon van ons. Helaas de praktijk blijkt anders. Met 3,5 jaar heeft meneertje nog geheel geen interesse in het potje of de wc.
Vanaf de 9 maanden beurs het boekje Zindelijk, nu al? meegenomen en nog op weg naar huis in de trein gelezen. Thuis het boekje aan mijn echtgenoot laten lezen en met behulp van de duidelijke stappen van Kaatje zijn we aan de slag gegaan.

Nu drie weken later is zoonlief bijna helemaal zindelijk. Nog 1x een ongelukje gedurende de nacht en overdag al bijna helemaal droog.

Mijn advies is koopje dit boekje en zo snel mogelijk met je kind, hoe jong ook, aan de slag gaan. WEG MET DIE LUIERS!

Wat vind jij van dit product?

Momentje!