Boekje: Zindelijk, nu al ?

€ 14,95

Artikelnummer
84033800
Voorraad
Aantal


Ons eigen boek, geschreven naar aanleiding van de vele vragen van jonge ouders over zindelijkheid: Wanneer moet ik ermee beginnen? Hoe pak ik het aan? Hoe weet ik of mijn kind er aan toe is? Dit boek geeft antwoord op alle vragen, ook over zindelijk worden 's nachts bijvoorbeeld of als het niet zo loopt als je had gedacht.

We hebben een tienstappenplan ontwikkeld dat je kunt gebruiken om je kind zindelijk te krijgen. Met heel veel tips uit de praktijk!

Het boek wordt geleverd met een potjessticker t.w.v. € 4,95. Plak deze sticker op de bodem van een potje: als er op geplast wordt, verschijnt er een afbeelding.

Judith: "Dit boekje bevat echt praktische kennis en tips, waar je iets aan hebt. Echt een aanrader!"

Merk Kaatje Katoen
Soort artikel Boek
Reviews
Anouk 06-08-2018
 3/5

Er staan handige handvatten in om te starten. Echter wel duidelijk geschreven door moeder van meisjes die kennelijk een slechte ervaring hebben met het consultatiebureau en dat duidelijk uitdragen in dit boek. Verder zijn ze duidelijk fan van wasbare luiers, maar dat is te verwachten bij Kaatje Katoen.

Jantine 12-03-2018
 5/5

Wanneer is je kind toe aan zindelijkheid. Waarom zijn kinderen vaak pas laat zindelijk in vergelijking met 30 jaar geleden. Wij zien dat ons kind geïnteresseerd is in het potje dus we zetten door en hopen dat ie rond zijn 2e zindelijk is. Na het lezen van dit boek hebben we hier alle vertrouwen in.

Tanja 12-03-2018
 5/5

Zodra het mooi weer wordt, gaan we beginnen, dus nu alvast wat voorbereidingen om het proces van zindelijk worden van mijn dochter soepel te laten verlopen. Met dit boek heb je een goed stappenplan in handen. Zeer duidelijk en toegankelijk geschreven. Een echte aanrader voor wie zijn/haar kind zindelijk wil krijgen, ook als het niet vanzelf gaat.

Wat vind jij van dit product?


Momentje!