BoobBirds borstkompressen

Artikelnummer
23060100
1  Kies je gewenste maat:
Aantal

BoobBirds wasbare borstkompressen zijn door hun unieke vorm niet zichtbaar onder je kleding, zelfs niet onder strakke T-shirts.

De BoobBirds zijn gemaakt van 2 lagen bamboeviscose en hebben een drooghoudlaagje aan de buitenzijde. Bamboe absorbeert veel vocht en dat is perfect voor deze kompressen. Bovendien is het heerlijk zacht tegen je huid.
Het drooghoudlaagje is zuurstofdoorlatend, zodat de huid kan ademen en broei wordt voorkomen.

Was de BoobBirds voor gebruik, door het wassen neemt de absorptie van het bamboe toe.

In een doosje vind je 2 paar borstkompressen.
Verkrijgbaar in 3 maten:
Small: t/m cup C
Medium: cup D - E
Large: cup F en groter

Merk BoobBirds
Materiaal Bamboeviscose met waterdichte kunstvezel buitenlaag
Soort artikel borstkompressen
Maat S: t/m cup C ~ M: cup D - E ~ L: cup F en groter
Reviews
M 11-06-2019
 4/5

Fijne borstcompressen die goed absorberen. Zelfs als ze vochtig zijn geven ze geen irritatie aan de huid. Ze schuiven soms iets in de bh en vouwen dan een beetje om, bijvoorbeeld aan de onderkant.

Reactie Kaatje Katoen: Het is belangrijk dat je de goede maat kiest en ook dat je het compres goed in de bh stopt zodat het goed de ronding van je borst kan volgen.

Bregje 11-02-2019
 5/5

Deze borstcompressen zijn erg prettig gebruik. Ik heb eerder herbruikbare compressen geprobeerd, maar die lekten snel door. Deze niet, door de waterdichte buitenlaag. Ze hebben ook een goede pasvorm. Scheelt weer afval!

Kelly 12-11-2016
 5/5

Wauw wat een fijne compressen! Onzichtbaar onder mijn kleren, absorberen goed, drogen snel na het wassen EN blijven mooi in de was. Ontzettende verbetering ten op zichte van de oude versie. Geen wegwerpcompressen voor mij meer!

Wat vind jij van dit product?

Momentje!