BoobBirds borstkompressen

Artikelnummer
23060100
1  Kies je gewenste maat:
Aantal

BoobBirds wasbare borstkompressen zijn door hun unieke vorm niet zichtbaar onder je kleding, zelfs niet onder strakke T-shirts.

De BoobBirds zijn gemaakt van 2 lagen bamboeviscose en hebben een drooghoudlaagje aan de buitenzijde. Bamboe absorbeert veel vocht en dat is perfect voor deze kompressen. Bovendien is het heerlijk zacht tegen je huid.
Het drooghoudlaagje is zuurstofdoorlatend, zodat de huid kan ademen en broei wordt voorkomen.

Was de BoobBirds voor gebruik, door het wassen neemt de absorptie van het bamboe toe.

In een doosje vind je 2 paar borstkompressen.
Verkrijgbaar in 3 maten:
Small: t/m cup C
Medium: cup D - E
Large: cup F en groter

Merk BoobBirds
Materiaal Bamboeviscose met waterdichte kunstvezel buitenlaag
Soort artikel Borstkompressen
Maat S: t/m cup C ~ M: cup D - E ~ L: cup F en groter
Geproduceerd in Schotland
Reviews
Suzanne 05-10-2020
 5/5

De compressen absorberen goed, alleen jammer dat ze rafelen.

Reactie Kaatje Katoen: Wat jammer Suzanna, de klantenservice gaat even contact met je opnemen hierover.

M. 15-07-2020
 5/5

Hele fijne kompressen! Heb verschillende wasbare kompressen geprobeerd en deze zijn het fijnst. Dun en flexibel, dus je ziet niet zo’n ‘schijf’ onder je kleding. Maakt het draagcomfort ook groot. Ik lek soms veel melk, en tot nu toe hebben deze kompressen alles tegengehouden. Stof blijft ook niet aan je tepels plakken. Als beste uit mijn test :-)

Bianca 25-05-2020
 5/5

Hele fijne compressen! Zacht voor je huid en geen irritatie. De compressen absorberen goed, ik heb geen last gehad van lekkage. Ze zijn niet zichtbaar onder kleding.
Na het wassen blijven ze mooi. Je kunt ze mee wassen met de wasbare luiers, ideaal!

M 11-06-2019
 4/5

Fijne borstcompressen die goed absorberen. Zelfs als ze vochtig zijn geven ze geen irritatie aan de huid. Ze schuiven soms iets in de bh en vouwen dan een beetje om, bijvoorbeeld aan de onderkant.

Reactie Kaatje Katoen: Het is belangrijk dat je de goede maat kiest en ook dat je het compres goed in de bh stopt zodat het goed de ronding van je borst kan volgen.

Bregje 11-02-2019
 5/5

Deze borstcompressen zijn erg prettig gebruik. Ik heb eerder herbruikbare compressen geprobeerd, maar die lekten snel door. Deze niet, door de waterdichte buitenlaag. Ze hebben ook een goede pasvorm. Scheelt weer afval!

Kelly 12-11-2016
 5/5

Wauw wat een fijne compressen! Onzichtbaar onder mijn kleren, absorberen goed, drogen snel na het wassen EN blijven mooi in de was. Ontzettende verbetering ten op zichte van de oude versie. Geen wegwerpcompressen voor mij meer!

Wat vind jij van dit product?

Momentje!