Bright Bots oefenbroekje

Artikelnummer
13010000
1  Kies je gewenste maat:
2  Kies je kleur:
Selecteer eerst de gewenste optie(s) hierboven
Aantal


De Bright Bots oefenbroekjes zijn gemaakt in 9 vrolijke kleuren. Gemaakt van een katoen/polyester mengvezel, met een badstof binnenzijde en gladde katoen aan de buitenzijde. Het verdikte middenstuk absorbeert een "ongelukje". Een netjes weggewerkt plastic laagje voorkomt dat het doordruppelt naar de bovenkleding: het scheelt veel was!

Kinderen dragen deze broekjes graag omdat ze lijken op echte onderbroeken. Ook zindelijke kinderen trekken ze nog met plezier aan.

Als je ons boek "Zindelijk, nu al?" aanschaft, is het handig om deze broekjes ook in huis te hebben. Ook kunnen deze broekjes prima gebruikt worden bij Infant Potty Training, oftewel het laten plassen van je baby op een potje.

Maten:

maat lengte middel beeningang gewicht in kg's
Small 84 cm 34-48 cm 25-32 cm 12
Medium 92 cm 36-54 cm 26-35 cm 14
Large 100 cm 38-58 cm 28-35 cm 16
Extra Large 108 cm 40-62 cm 29-36 cm 18


Ook kun je rekening houden met onderstaande richtlijn:
small: ± 8 maanden
medium: ± 18 maanden, voor slank gebouwde kinderen
large: ± 2 jaar, stevig gebouwd - 3 jaar, slank gebouwd
extra large: ± 3 jaar, stevig gebouwd.

De broekjes zijn relatief wijd bij de beentjes in verhouding tot het elastiek bij de buik: dat kan strak zitten. Let hierop bij het kiezen van de juiste maat.

Merk Bright Bots
Materiaal Katoen
Soort artikel Oefenbroekje
Geproduceerd in China
Reviews
Dieuwke 02-06-2020
 3/5

Op zich zijn deze broekjes prima, absorberen best wat waardoor de broek soms droog blijft. De maat vind ik niet kloppen, ik had M besteld voor mijn dochter van 13 maanden en 12 kilo, maar deze krijg ik nauwelijks over haar beentjes heen. Ze zijn eigenlijk al te klein terwijl ik aan de hand van de beschrijving zou verwachten dat ze prima moeten passen.

Reactie Kaatje Katoen:

Bedankt voor je reactie. De maten kloppen het best als je de beenomtrek meet in cm, dus niet zozeer op leeftijd en kg. We nemen je feedback wel mee om te kijken of dit vaker voorkomt en we ons advies aan kunnen passen. Ongebruikte en ongewassen artikelen mag je natuurlijk ook altijd binnen de gestelde termijn ruilen.

Anouk 06-08-2018
 2/5

Broekje gaat heel lastig uit waardoor onze zoon (net 2) hem niet zelf uit krijgt.

Eva 30-01-2018
 5/5

Erg fijne broekjes, ze voelen fijn aan en ze hebben een leuke kleur, wat is plezier is voor het kind. Ze absorberen een klein plasje, geen grote plassen, dan lekken ze door! Ze zijn na 2 dagen droog, mits je ze binnenstebuiten op hangt. Ze zijn goed te gebruiken in de periode naar zindelijkheid toe, maar niet in het allereerste begin, want daarvoor lekken ze te snel door.

Janssen 14-01-2018
 5/5

Wij gebruiken zes Bright Bots oefenbroekjes voor onze dochter van bijna 1 jaar (maat S) en zijn er erg blij mee. We zijn al een tijdje bezig met de infant potty training en nu we beter weten wanneer ze moet plassen, en ze het zelf beter kan aangeven, heeft ze een broekje aan in plaats van een blote bips. We gaan nu ook de deur uit voor 1-1,5uur zonder luier!

Wat vind jij van dit product?

Momentje!