Bright Bots oefenbroekjes 6 stuks

€ 42,75

Artikelnummer
13012000
Voorraad
Kies 6 oefenbroekje
Bright Bots oefenbroekje L lichtblauw toevoegen
Stel een nieuw pakket samen


De Bright Bots oefenbroekjes zijn gemaakt in 7 vrolijke kleuren. Gemaakt van een katoen/polyester mengvezel, met een badstof binnenzijde en gladde katoen aan de buitenzijde. Het verdikte middenstuk absorbeert een "ongelukje". Een netjes weggewerkt plastic laagje voorkomt dat het doordruppelt naar de bovenkleding: het scheelt veel was!

Kinderen dragen deze broekjes graag omdat ze lijken op echte onderbroeken. Ook zindelijke kinderen trekken ze nog met plezier aan.

Als je ons boek "Zindelijk, nu al?" aanschaft, is het handig om deze broekjes ook in huis te hebben. Ook kunnen deze broekjes prima gebruikt worden bij Infant Potty Training, oftewel het laten plassen van je baby op een potje.

Maten:

maat lengte middel beeningang gewicht in kg's
Small 84 cm 34-48 cm 25-32 cm 12
Medium 92 cm 36-54 cm 26-35 cm 14
Large 100 cm 38-58 cm 28-35 cm 16
Extra Large 108 cm 40-62 cm 29-36 cm 18


Ook kun je rekening houden met onderstaande richtlijn:
small: ± 8 maanden
medium: ± 18 maanden, voor slank gebouwde kinderen
large: ± 2 jaar, stevig gebouwd - 3 jaar, slank gebouwd
extra large: ± 3 jaar, stevig gebouwd.

De broekjes zijn relatief wijd bij de beentjes in verhouding tot het elastiek bij de buik: dat kan strak zitten. Let hierop bij het kiezen van de juiste maat.

Merk Bright Bots
Materiaal Katoen
Soort artikel oefenbroekje
Geproduceerd in China
Reviews
Hanne 05-02-2019
 5/5

Ik kocht ze een goed jaar geleden voor onze zoon toen we hem gingen potty trainen. Ik ben nog altijd superblij met de broekjes! Dus nu schaffen we een maatje kleiner voor onze dochter aan. Het bespaart wat was op lange broeken en de kids zijn weg van de leuke kleuren! (en ik ook van die vrolijk gekleurde billen :-) )
Ze zijn wel zo 'discreet' dat ik aan de kleuterjuf even moest uitleggen dat wanneer ze pipi ruikt bij hem, ze best even checkt, want aan zijn lange broek is er dus vaak niets te zien.
Het duurt even voor ze droog zijn op het rek, best halfweg even binnenstebuiten keren.

Wat vind jij van dit product?

Momentje!