bumGenius Elemental

Op zoek naar een luier zonder losse onderdelen en zie je kunstvezels niet zitten? Dan is de eco-katoenen bumGenius Elemental precies wat je zoekt. Het gemak van wegwerp in een eco-katoenen jasje.

De luier is een zogenaamde one-size luier, dit betekent dat je gedurende de gehele luierperiode maar 1 maat nodig hebt. Met drukknoopjes maak je de luier op maat, je hoeft ze pas weer te verstellen als je kindje uit die maat gegroeid is. Ook zijn one-size luiers erg handig als je twee kinderen tegelijk in de luiers hebt. Deze luier past goed van 3,6 tot 16 kilo

De dubbele inlegger zit vast aan het overbroekje, zes lagen eco-katoen zorgen voor een uitstekende absorptie. De luier gaat direct van de waslijn aan de billen en direct van de billen weer de was in, veel makkelijker wordt het niet.

Voor extra absorptie kan je onder de vaste inleggers gemakkelijk nog een extra inlegger stoppen. Zo kan de bumGenius Elemental ook goed gebruikt worden voor de nacht.

Consulente Bettie: “Deze luier past erg mooi, zelfs met een extra inlegger is hij nog niet dik. Toch absorbeert hij heel goed.”

De bumGenius Elemental is een bijzonder slankvallende luier, onder kleding valt hij niet op. Bij de beentjes is extra elastiek verwerkt zodat hij goed aansluit en ook bij zeer beweegelijke kindjes mooi blijft zitten. Hij sluit met duurzame drukknoopjes en is te krijgen in vrolijke kleuren en leuke designs.

Bij de kleine standen zul je de inleggers gedeeltelijk moeten dubbelvouwen. Dit klinkt ingewikkeld maar gaat haast vanzelf. Het voordeel hiervan is dat je de absorptie optimaal kunt maken precies waar je kindje die het meest nodig heeft. Bij jongetjes vooraan en bij meisjes meer in het midden.

Kortom: een eco-katoenen luier die net zo makkelijk is als wegwerp.

Baby in het gras