bumGenius Elemental

Artikelnummer
22070000
1  Kies de gewenste kleur:
Aantal

bumGenius Elemental open

De binnenkant van deze luier bestaat uit 6 lagen superabsorberend ecokatoen. De pasvorm is uitstekend: de elastische randjes sluiten netjes bij de beentjes aan zodat er geen lekkage kan ontstaan. De luier groeit mee met je kind: je kunt de verschillende maten met drukknopen op de voorzijde van de luier instellen. Als je de luiers in de was doet, laat je die drukknopen gewoon dicht.

Handige papieren inlegdoekjes op de luier houden de luier schoner. Je spoelt de afbreekbare doekjes inclusief ontlasting zo door het toilet of je doet ze in een afvalemmertje.

Merk bumGenius
Materiaal biologisch katoen
Soort artikel luier
Maat 3,6 - 16 kg
Bijpassende artikelen
Reviews
Wieke 06-11-2019
 5/5

We hebben deze luiers inmiddels al een jaar of 5 en ze bevallen erg goed! We hopen ze binnenkort ook weer voor ons derde kindje te gaan gebruiken. Een enkele keer lekt er eens eentje, maar dat zal vast slijtage zijn (en niet gek als twee kinderen allebei er 2,5-3 jaar dagelijks mee gelopen hebben). Het allerfijnste naast het nooit lekken is dat ze zo prachtig dun zijn. Ik koop/maak geen speciale kleding, want dat is bij deze niet nodig, zelfs niet als we er nog een extra bamboe inlegger in gebruiken.

Mieke 29-08-2018
 5/5

Een mooie, zachte eco-katoenen luier. veilig en betrouwbaar voor een alles-in-een-variant.
Droogt relatief snel omdat er een losse flap in zit welke je los kunt hangen. Hieronder kan je evt. ook een extra booster leggen als je meer absorptie nodig hebt. Luiers sluiten mooi aan en vallen slank.

Wat vind jij van dit product?

Momentje!