bumGenius V4


De bumGenius is een kunstvezel luier. De binnenzijde van de bumGenius is van heerlijk zachte fleece. Deze pocketluier sluit met klittenband en kan eenvoudig verkleind worden. Het vocht wordt opgevangen door de aparte inlegger die je tussen binnen- en buitenzijde schuift: in de pocket dus! Kunstvezelluiers blijven heerlijk zacht, ook in hardwatergebieden.

De pasvorm van deze luier is perfect, hij absorbeert prima en komt, omdat hij van kunstvezels is gemaakt, vrijwel droog uit de wasmachine. Ideaal als je klein behuisd bent en weinig droogruimte hebt.

Op de luier leg je een inlegdoekje zodat de luier gemakkelijk schoon te wassen is in de wasmachine. Je spoelt de afbreekbare doekjes inclusief ontlasting zo door het toilet!

De bumGenius is een meegroeiluier: geschikt vanaf 3 - 16 kg. Hij wordt op maat gemaakt door middel van drukknoopjes. Elke luier heeft 2 inleggers: een kleine en een grote. Je start met de kleinste (S) en als je kind meer gaat plassen neem je de grotere (L) inlegger. Ook kun je ze dubbel gebruiken.

Losse inleggers zijn ook te koop, mocht je niet voldoende hebben aan de meegeleverde inleggers.

Klik hier voor meer informatie.