Bummis maat infant, pak van 6 stuks

€ 26,95

Artikelnummer
10005302
Voorraad
Aantal

De luiers zijn rechthoekig en bestaan uit 3 banen. Elke baan heeft meerdere laagjes katoen; de middelste baan is altijd dikker dan de twee buitenste banen. Vouw een luier in de lengte in drieën en leg daar een inlegdoekje bovenop. Doe de luier in het overbroekje. Leg je kind op de luier en sluit het broekje aan de voorzijde met het klittenband. Let er goed op dat het broekje goed aansluit bij de beentjes; er mag geen opening zichtbaar zijn. Bij het verschonen van de luier haal je de vuile luier weg en leg je een schone terug in het overbroekje. Het is niet nodig ook het broekje bij elke verschoning te wisselen.
Dit luiersysteem hebben wij tot volle tevredenheid in de tijd van onze luierservice -12 jaar!- gebruikt. Het nadeel van deze luiers is dat de ontlasting eerder in het overbroekje terechtkomt. Voorgevormde luiers sluiten helemaal aan, waardoor dit niet of veel minder gebeurt. Het voordeel van de Bummis luiers is de prijs ten opzichte van de voorgevormde luiers en de mogelijkheid van de luier op verschillende manieren te vouwen. 
Bij je bestelling ontvang je een uitgebreid wasvoorschrift en tekenvoorbeelden hoe je de luier kunt vouwen.

Merk Bummis
Materiaal Eco-katoen
Maat infant
Soort artikel luier
Reviews

Geef je mening en schrijf als eerste een review. Als je vragen hebt over het product, kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Wat vind jij van dit product?


Momentje!