Charlie Banana inlegkruisjes Floriana

€ 16,95

Artikelnummer
45010701
Voorraad
Aantal

De inlegkruisjes en het maandverband van Charlie Banana dragen comfortabel, absorberen prima, zien er leuk uit en ze ademen goed. De zachte toplaag is gemaakt van polyester en daardoor zijn vlekken heel gemakkelijk te verwijderen. Ook na vele malen wassen blijven de verbandjes superzacht aanvoelen, dus heel fijn tegen je huid.

In de verpakking vind je ook een bewaaretui.

Merk Charlie Banana
Materiaal Toplaag: 100% polyester. Absorberende laag: 83% mengvezel (80% polyester, 20% nylon) 17% nylon. Onderlaag: polyester met waterdichte polyurethaan coating.
Soort artikel Inlegkruisjes
Verpakking 3 verbandjes + bewaaretui.
Afmeting 16,5 cm x 8 cm
Reviews
Petra 09-05-2019
 4/5

Ik vind dit de fijnste inlegkruisjes die ik tot nu toe heb gevonden! Ze zijn dun, zacht en vrolijk en ze verschuiven niet. Het enige nadeel is alleen dat fietsen vrij oncomfortabel is vanwege de drukknoopjes. Zou er ook een speciale fiets-variant kunnen komen met klittenband bijvoorbeeld?

Antwoord Kaatje Katoen: Dat hebben we al eens nagevraagd bij de producent, maar helaas, zij zagen dat niet zitten. Wat je zou kunnen doen is het inlegkruisje zodanig verschuiven dat je de drukknoopjes niet meer voelt. Vaak gaat dat goed.

Wat vind jij van dit product?


Momentje!