Charlie Banana Super+ Floriana

€ 20,95

Artikelnummer
45040704
Voorraad
Aantal

Het maandverband van Charlie Banana draagt comfortabel, absorbeert prima, ziet er leuk uit en het ademt goed. De zachte toplaag is gemaakt van polyester en daardoor zijn vlekken heel gemakkelijk te verwijderen. Ook na vele malen wassen blijven de verbandjes superzacht aanvoelen, dus heel fijn tegen je huid.

Merk Charlie Banana
Materiaal Toplaag: 100% polyester. Absorberende laag: 83% mengvezel (80% polyester, 20% nylon) 17% nylon. Onderlaag: polyester met waterdichte polyurethaan coating.
Maat Super +
Soort artikel Maandverband
Verpakking 3 verbandjes + bewaaretui.
Geproduceerd in Hong Kong
Afmeting 28cm x 7cm
Reviews
Klazien van der Helm-Bouw 19-05-2020
 5/5

Sinds 3 dagen dit maandverband in gebruik. Als incontinentiemateriaal...ik ben 66. Maar ook daarvoor werkt het heel goed.
Wat een fijn product! Lekker zacht, geen irritatie.
Ik kende Kaatje al via een dochter en schoondochter, die fervent luiergebruikers zijn voor de kinderen. Toen ik opmerkte dat ze zoiets ook eens als incontinentiemateriaal moesten uitvinden, want die pakken wegwerp zij ook duur, zocht mijn dochter meteen jullie site op. Zij gebruikt zelf ook jullie maandverband en is enthousiast.
Ze heeft geen woord teveel gezegd. En het scheelt ook nog eens een hoop afval

Ellen 09-07-2018
 5/5

Deze verbanden nemen goed op, ik blijf me droog voelen. Ze bnlijven mooi en zacht in de was en er blijven geen vlekken in. Prima verbanden voor mijn kraamtijd..

Wat vind jij van dit product?

Momentje!