Consulenten van Kaatje

Soms is het lastig om een keuze te maken uit alle luiers op onze website, daarom hebben we een heel netwerk van consulenten in Nederland. Wil je graag een persoonlijk advies, dan kun je een consulent bezoeken. Zij heeft alle luiers uit ons assortiment in huis en kan je adviseren over de voor jou meest geschikte luier. Denk hierbij aan droogtijd, hardheid van het water in je woonplaats, maar ook huidallergieën. Als bedankje voor je bestelling van een luierpakket via een consulente ontvang je van ons een cadeau.

baby op trap
bureau met laptop

Consult op afstand

Een deel van onze consulenten geeft naast persoonlijke, ook online consulten. Hoe werkt dat?

Je vraagt een online consult aan bij een consulente. Zij kan meestal ook demo luiers verzorgen, zodat je thuis toch de luiers even kunt bekijken en voelen.

Bij het ophalen van de luiers betaal je een borg van 50 euro. De borg krijg je terug bij inleveren van de luiers.

Heb je nog vragen? Stel ze aan de consulente in je regio, of mail naar klantenservice@kaatjekatoen.nl

Consulenten

Vrijwel alle consulenten hebben zelf kinderen die onze luiers dragen. Als je een meerling verwacht, kun je contact opnemen met onze consulente Lizet in de regio Dordrecht/Hoekse Waard of met Kitty in de regio Apeldoorn, hun tweelingen hebben wasbare luiers gedragen. 

Vind op de kaart hieronder een consulente bij je in de buurt. Zie je niemand in je regio? Neem dan contact met ons op. Misschien heeft zich intussen iemand gemeld die binnenkort gaat starten.

Vrouw met baby

Vacatures

Lijkt het je leuk om mensen enthousiast te maken over wasbare luiers en heb je zelf ervaring? We zoeken nog consulenten in regio: Emmen/Hoogeveen,  Enschede, Dronten/Lelystad, Doetinchem/Winterswijk, Assen,  Den Helder, Den Haag en Maastricht. Stuur een mailtje met je CV, motivatie en pasfoto naar: marlien@kaatjekatoen.nl