Day Pack Bamboozle Stretch print maat 2

€ 112,50

Artikelnummer
12078013
Voorraad
Kies 5 Luiers
TotsBots Bamboozle Stretch Giggleraff maat 2 toevoegen
Kies 1 Overbroekje
TotsBots PeeNut Wrap Wiggle maat 2 toevoegen
Stel een nieuw pakket samen

Deze maat is geschikt voor kinderen vanaf 4 - 16 kg.
Je kunt deze maat gebruiken vanaf de geboorte door de inlegger eruit te halen en de drukknopen op de kleinste stand te zetten. De luier zal passen en geen lekkage geven, maar voor een kindje van 6-7 pond is hij dan best groot. Wil je hem vanaf de geboorte gebruiken, dan adviseren we een PeeNut Wrap maat 1 erbij te nemen.

Merk TotsBots
Materiaal 2 lagen bamboeviscose met een microvezel tussenlaag
Soort artikel Day Pack
Maat 4 - 16 kg
Inhoud 5 luiers en 1 overbroekje
Geproduceerd in Schotland
Bijpassende artikelen
Reviews
Mirjam 21-05-2019
 5/5

Ontzettend zacht die bamboozle strech luiers/binnenbroekjes! Gemakkelijk te selecteren welke leuke print en maat op de site en handig meteen een peenut wrap overbroekje erbij. Lastig kiezen met weer veel leuke prints.. De verzenddoos was niet nodeloos groot en de bezorger kwam op de fiets: dat voelde als kers op de taart. Ik kan niet wachten om deze luiers te gaan gebruiken! De opvang doet ook mee met herbruikbare luiers toepassen, dus niets van chemicaliën om onze babybillen!

Martine 20-09-2018
 5/5

Day pack is een uitkomst voor de twijfelaars! In de hectiek van de eerste weken na de geboorte durfde ik het niet aan om wasbare luiers te gaan gebruiken. Het bleef wel in mijn hoofd zitten omdat ik het milieu argument belangrijk vind en ik stiekem ook wel benieuwd wat hoe het zou werken. Omdat ik niet durfde te beslissen, maar het wel in mijn hoofd bleef, bood dit day pack uitkomst om het toch te proberen. Onze kleine is nu 11 weken en ik doe nu half half. Het valt me mee qua hoeveelheid werk (de baby heeft ook minder poepluiers..dat scheelt ook) en het voelt goed. De luiers kunnen mooi mee in een 60 graden was die ik toch al doe. De luiers kunnen drogen op dagen dat ik en de baby niet thuis zijn (of ik moet wachten). Het zijn er natuurlijk niet zoveel, dus ik ga waarschijnlijk nog wat luiers kopen. Meer luiers is natuurlijk wel handiger uiteindelijk. Als je een day pack koopt zou ik aanraden om er een extra overbroekje bij te kopen, dan kan je de overbroekjes afwisselen. Eentje is wat weinig. De overbroekjes zijn ook zo leuk, dus hoef je minder te kiezen ;)

Wat vind jij van dit product?

Momentje!