Day Pack TotsBots Easyfit Star print:

€ 114,50

Artikelnummer
12398002
Voorraad
Kies 5 Luiers
TotsBots Easyfit Star Squiddles toevoegen
Stel een nieuw pakket samen

Goed absorberende luier omdat de binnenlaag is gemaakt van soepele bamboe, dezelfde stof die voor de populaire Bamboozle Stretch wordt gebruikt.

Het is een zogenaamde one-size luier, dit betekent dat je voor de gehele luierperiode maar 1 maat nodig hebt. Met drukknoopjes maak je hem op maat, je hoeft ze pas weer te verstellen als je kindje uit die maat gegroeid is. Ook zijn one-size luiers erg handig als je twee kinderen tegelijk in de luiers hebt.

De Easyfit Star is de ideale luier voor mensen die graag wasbaar willen gebruiken maar ook op zoek zijn naar het gemak van wegwerp. Veel makkelijker dan dit wordt het niet! Het model is daarom favoriet bij kinderdagverblijven en grootouders omdat het net zo makkelijk werkt als wegwerp. De Easyfit gaat van de stapel om de billen en van de billen in de machine.?

Voor extra absorptie bevallen bamboe inleggers erg goed: deze zijn ook dubbelgevouwen in de Easyfit te gebruiken op de plek waar je de absorptie het meeste nodig hebt, zonder dat het een te groot pakket wordt.

Hij past goed van 4 tot 16 kilo. 

Merk TotsBots
Materiaal 2 lagen bamboeviscose met gerecycled polyester buitenlaag met polyurethaan coating
Soort artikel Day Pack
Maat 4 - 16 kg
Inhoud 5 luiers
Geproduceerd in Schotland
Reviews
Annalouise 14-09-2016
 5/5

Een dunne luier die ook erg goed absorbeerd. Erg makkelijk in gebruik. Leuke printjes, mijn oudste vindt de sprookjes printjes geweldig!

Wat vind jij van dit product?

Momentje!