Day Pack TotsBots Easyfit Star wit

€ 105,00

Artikelnummer
12398001
Voorraad
Aantal

Goed absorberende luier omdat de binnenlaag is gemaakt van soepele bamboe, dezelfde stof die voor de populaire Bamboozle Stretch wordt gebruikt.

Het is een zogenaamde one-size luier, dit betekent dat je voor de gehele luierperiode maar 1 maat nodig hebt. Met drukknoopjes maak je hem op maat, je hoeft ze pas weer te verstellen als je kindje uit die maat gegroeid is. Ook zijn one-size luiers erg handig als je twee kinderen tegelijk in de luiers hebt.

De Easyfit Star is de ideale luier voor mensen die graag wasbaar willen gebruiken maar ook op zoek zijn naar het gemak van wegwerp. Veel makkelijker dan dit wordt het niet! Het model is daarom favoriet bij kinderdagverblijven en grootouders omdat het net zo makkelijk werkt als wegwerp. De Easyfit gaat van de stapel om de billen en van de billen in de machine.?

Voor extra absorptie bevallen bamboe inleggers erg goed: deze zijn ook dubbelgevouwen in de Easyfit te gebruiken op de plek waar je de absorptie het meeste nodig hebt, zonder dat het een te groot pakket wordt.

Hij past goed van 4 tot 16 kilo.

Kleur Wit
Merk TotsBots
Materiaal 2 lagen bamboeviscose met gerecycled polyester buitenlaag met polyurethaan coating
Soort artikel Day Pack
Maat 4 - 16 kg
Inhoud 5 luiers
Geproduceerd in Schotland
Bijpassende artikelen
Reviews
Els 16-02-2020
 5/5

Erg fijne en makkelijke luier voor onze dochter van 2 jaar. Net zo makkelijk als een wegwerpluier, ook bij bewegelijke kinderen.

Pim 03-01-2020
 5/5

Voor onze prematuur geboren tweeling zocht ik lekvrije wasbare luiers. Na twee maanden frustratie stond ik op het punt om toch maar wegwerp te gaan gebruiken. Een laatste investering in twee daypacks easyfit star om te kijken of deze wel lekvrij zouden zijn heeft goed uitgepakt! Met een extra booster zijn ze zelfs lekvrij de nacht doorgekomen!

Wat vind jij van dit product?

Momentje!