Easyfit en Teenyfit

De Totsbots Easyfit Star is de ideale luier voor mensen die graag wasbaar willen gebruiken maar ook op zoek zijn naar het gemak van wegwerp. Veel makkelijker dan dit wordt het niet!

De luier is een zogenaamde one-size luier, dit betekent dat je gedurende de gehele luierperiode maar 1 maat nodig hebt. Met drukknoopjes maak je de luier op maat, je hoeft ze pas weer te verstellen als je kindje uit die maat gegroeid is. Ook zijn one-size luiers erg handig als je twee kinderen tegelijk in de luiers hebt. Hij past goed van 4 tot 16 kilo.

De Easyfit is favoriet bij kinderdagverblijven en grootouders omdat het net zo makkelijk werkt als wegwerp. De Easyfit gaat van de stapel om de billen en van de billen in de machine. De inlegger zit vast aan de luier en vouw je gemakkelijk naar binnen voor gebruik. Om de luier te voorzien van extra absorptie kun je gebruik maken van de bijgeleverde inlegger met drukknoopjes.

Ook bamboe inleggers bevallen erg goed in de luier: deze zijn dubbelgevouwen in de Easyfit te gebruiken op de plek waar je de absorptie het meeste nodig hebt, zonder dat het een te groot pakket wordt.

De vrolijke Easyfits zijn te krijgen in diverse effen kleuren en in leuke dessins.

Als nachtluier is de Easyfit minder geschikt. Wij adviseren voor de nacht en langere middagslaapjes een tweedelig systeem, bijvoorbeeld de Bamboozle Stretch. Een voordeelpakket van de Easyfit Star bestaat daarom standaard uit 20 luiers + 4 Bamboozle Stretch luiers.

Kortom: een wasbare luier die net zo makkelijk is als wegwerp.

De Totsbots Teenyfit Star is het kleine broertje van de Easyfit. Kindjes vanaf 2,3 kilo zitten er al mooi in.

Verwacht je een tweeling, of verwacht je om andere redenen een klein kindje? Dan kan de Teenyfit voor de eerste maanden een goede keuze zijn. Deze kleine luiertjes zijn te gebruiken tot je kindje ongeveer 5,5 kilo weegt. Daarna kun je overstappen op de Easyfit.

De Teenyfit is net zo makkelijk en fijn in het gebruik als de Easyfit.

Easy fit
Easy fit