Events

 

Waar zijn we te vinden?

De komende tijd kun je ons weer op verschillende plaatsen in het land tegenkomen, kijk maar hieronder. Je bent van harte welkom! Misschien is dit het moment voor je om de wasbare luiers eens in het echt te zien, je vragen te stellen of een aankoop te doen. Wij helpen je graag.

Gebruik je al wasbare luiers en heb je vragen? Neem dan eventueel een luier van jezelf mee zodat we je kunnen adviseren.

Een persoonlijke afspraak maken om je vragen over wasbare luiers te stellen? Dat kan. Win advies in bij één van onze consulenten, dat is gratis en vrijblijvend.

 

26 februari t/m 1 maart | Negenmaandenbeurs, RAI Amsterdam

Kom je langs bij onze stand in hal 8 (standnummer 116) op deze gezellige beurs in Amsterdam? Je kunt onze luiers, broekjes en doekjes zien en voelen. We hebben ook weer mooie beursaanbiedingen en een leuke winactie!

Tip: het is vaak erg druk bij de stand, dus het is handig als je van te voren al even op onze site hebt gekeken.

Volg ons alvast op social media of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe prints, acties en blogs.

Voor praktische info, klik op de afbeelding hiernaast!

14 maart 2020 | Zwanger & Baby Event Friesland, Leeuwarden

Je vindt er allerlei informatie over zwangerschap, bevallen en de babytijd. Ook kun je gratis deelnemen aan leuke workshops. Er zijn veel leuke stands te vinden met diverse babyproducten, informatie en overige diensten rondom zwangerschap, baby's en ouderschap.

Tickets kosten 3,50 per persoon, binnenkort te verkrijgen via: www.zwangerenkidz.nl

Tijd: van 9.30 tot 17.30 uur

Locatie: WTC Westcord Hotel, Heliconweg 52 Leeuwarden