Events

 

Waar zijn we te vinden?

De komende tijd kun je ons weer op verschillende plaatsen in het land tegenkomen, kijk maar hieronder. Je bent van harte welkom! Misschien is dit het moment voor je om de wasbare luiers eens in het echt te zien, je vragen te stellen of een aankoop te doen. Wij helpen je graag.

Een persoonlijke afspraak maken om je vragen over wasbare luiers te stellen? Dat kan ook, bij één van onze consulenten, dat is gratis en vrijblijvend! Tip: Dit kan nu ook bij een aantal van onze consulenten online, soms met demotas, of afstand en helemaal Corona-proof.

 


18 juni | Online Workshop BZC

Heb je wel eens gehoord over Baby Zindelijkheids Communicatie? Dit is een manier om de natuurlijke signalen van je kindje te leren kennen en hierop in te spelen, om de (natuurlijke) zindelijkheid van je kleintje ruimte te geven.

Stel al je vragen of bedenkingen over BZC in deze interactieve online workshop! BZC trainster en haptonomisch zwangerschapsbegeleidster Wendy van Dam, zit samen met Kaatje voor je klaar! Kom je ook?


Waar: Online via Zoom

Tijd: 20:00 uur

Prijs: Gratis
 

Aanmelden kan HIER. De link krijg je (na aanmelding en bevestigen) van te voren per mail.

 
BZC easyfree Popolini

 

26 september 2020 | Zwanger & Baby Event Friesland, Leeuwarden

Je vindt er allerlei informatie over zwangerschap, bevallen en de babytijd. Ook kun je gratis deelnemen aan leuke workshops. Er zijn veel leuke stands te vinden met diverse babyproducten, informatie en overige diensten rondom zwangerschap, baby's en ouderschap.

Tickets kosten 5,- euro per persoon,  kinderen t/m 12 jaar zijn gratis.
 www.zwangerenkidz.nl

Tijd: van 9.30 tot 17.30 uur

Locatie: WTC Westcord Hotel, Heliconweg 52 Leeuwarden