Events

 

Waar zijn we te vinden?

De komende tijd kun je ons weer in diverse plaatsen in het land tegenkomen op een beurs of kraammarkt. Zie de lijst hieronder. Je bent van harte welkom! Misschien is dit het moment voor je om de wasbare luiers eens in het echt te zien, je vragen te stellen of een aankoop te doen. Wij helpen je graag.

Gebruik je al wasbare luiers en heb je vragen? Neem dan eventueel een luier van jezelf mee zodat we je kunnen adviseren.

Een persoonlijke afspraak maken om je vragen over wasbare luiers te stellen? Dat kan. Win advies in bij één van onze consulenten, dat is gratis en vrijblijvend.

 

23 november | The impact days Wageningen

Door heel Nederland heen zetten sociaal ondernemers tijdens The Impact Days hun deuren open. Bijvoorbeeld door het organiseren van een rondleiding, een proeverij, een workshop, live muziek, een wandelroute of een andere unieke belevenis. Mede georganiseerd door "Thuis" Wageningen.

Kom je bij ons langs? We kijken er naar uit om kennis met je te maken en we laten je graag zien hoe wasbare luiers werken. Je mag het ook zelf proberen!

23 november | Infomarkt, Rijnstate ziekenhuis, Arnhem

Informatiedag met kraammarkt voor zwangeren. Alles om je voor te bereiden op je bevalling en de kraamweken met je baby.

Je kunt hier onze luiers en accessoires bekijken, of vragen stellen aan onze consulente Amanda.

26 februari t/m 1 maart | Negenmaandenbeurs, RAI Amsterdam

Kom je langs bij onze stand op deze gezellige beurs in Amsterdam? Je kunt onze luiers, broekjes en doekjes zien en voelen. We hebben ook weer een mooie beursaanbieding en leuke winactie!

Tip: het is vaak erg druk bij de stand, dus het is handig als je van te voren al even op onze site hebt gekeken.

Volg ons alvast op social media of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe prints, ontwikkelingen en blogs.

14 maart 2020 | Zwanger & Baby Event Friesland, Leeuwarden

Je vindt er allerlei informatie over zwangerschap, bevallen en de babytijd. Ook kun je gratis deelnemen aan leuke workshops. Er zijn veel leuke stands te vinden met diverse babyproducten, informatie en overige diensten rondom zwangerschap, baby's en ouderschap.

Tickets kosten 3,50 per persoon, binnenkort te verkrijgen via: www.zwangerenkidz.nl

Tijd: van 9.30 tot 17.30 uur

Locatie: WTC Westcord Hotel, Heliconweg 52 Leeuwarden