Flip overbroekje

Artikelnummer
22030000
1  Kies je kleur:
Aantal

Dit broekje heeft 1 maat: 3 - 16 kg.

Er zitten geen anti-lekrandjes bij de beentjes, maar het broekje voegt zich soepel aan de luier waardoor er vanzelf een randje bij de beentjes ontstaat. Dit broekje is geschikt voor vouwluiers (prefolds) en voorgevormde luiers, zoals de Bamboozle Stretch.

Hier zie je hoe je het broekje kunt verstellen:

Wij adviseren voor de gehele luierperiode 12 stuks.

Merk Cotton Babies
Materiaal 100% polyester met PUL binnenzijde
Soort artikel Overbroekje
Maat 3 - 16 kg
Geproduceerd in Verenigde Staten
Bijpassende artikelen
Reviews
Olga 31-07-2020
 5/5

Superfijne overbroekjes. Door de drukknoopjes perfect op maat te maken. Ze passen zo goed als overal omheen. Natuurlijk passen de Flip-inleggers perfect, maar als je inleggers hebt van andere systemen kun je die ook gebruiken als booster. Wij hebben er een gekocht voor de geboorte en konden hem al 10 dagen na de geboorte aandoen in combinatie met een prefold en snappy en later gewoon met de Flip-inleggers. Nu is onze zoon 4 maanden en ik heb een aantal nieuwe bijbesteld. Ik heb er ook een aantal 2e hands en ik vind dat de overbroekjes de tand des tijds mooi doorstaan.

Joyce 26-05-2020
 5/5

Ik gebruik dit vanaf de geboorte van mijn dochtertje als overbroekje In combinatie met de wasbare luier van bamboozle. Waar ik iedereen hoor over spuitluiers, heb ik hier geen 1 keer last van gehad! Ik zou ook echt niets anders meer willen! Fijne overbroekjes! Ook geen last van luieruitslag en dat soort vervelende kwaaltjes, waar je wel last van hebt bij de wegwerpluier. Vandaag bestel ik er wat bij.

Dame 15-03-2020
 5/5

Dit is een heel fijn overbroekje! Soepel, mooie pasvorm en geeft geen afdrukken. Goed op maat te maken met de drukknoopjes. Ook geschikt voor jonge baby's.
Ik gebruik ze graag samen met vouwluiers vanwege de flappen.
Het overbroekje heeft geen dubbele lekgootjes. Door luier breed te plooien/vouwen tussen de beentjes, geeft het hier geen problemen en blijft alles schoon.

Sanne 30-12-2019
 5/5

Wij gebruiken dit broekje sinds onze dochter vier weken oud is, icm prefolds. In de weken daarvoor vonden we de wasbare luier nog wat te groot voor haar billetjes. We zijn erg tevreden over dit systeem. De luier is goed op maat te maken met drukknopen en sluit mooi aan.

Judith 13-08-2019
 5/5

Op basis van 1 van de reviews hier twijfelde ik over dit overbroekje. Toch 1 besteld om te proberen. Hij heeft WEL elastiek bij de rug (en beentjes) Voordeel tov de Peenut wrap lijken me de flapjes bij rug en buik waar je de inleggers onder kunt schuiven. Maar we moeten ze nog gaan proberen en vergelijken.

Chiara 21-12-2018
 5/5

We gebruiken deze overbroekjes al vanaf de geboorte van ons zoontje. Ze zitten erg prettig en zien er ook leuk uit. Doordat ze verstelbaar zijn, kun je ze blijven gebruiken. Na verloop van tijd wordt het elastiek wel minder en gaan ze lekken bij de beentjes.

Annemiek 13-06-2018
 4/5

Kwalitatief fijn broekje die je meermaals achtereen kunt gebruikn. Mooie pasvorm en kleur. Doordat er geen heupsnaps zijn, past de luier langer. Minpuntje vind ik dat er geen elastiek in de rugflap zit (waar je de inlegger onder doet). Bij het oppakken van een luier gaat de inlegger daardoor er weleens onder weg

Lisan 27-04-2018
 5/5

Zacht overbroekje met een mooie pasvorm! Dit is ins meest gebruikte en meest geliefde overbroekje. Met twee kindjes in luiers vind ik het heel fijn dat ze makkelijk van maat te veranderen zijn.

Wat vind jij van dit product?

Momentje!