Flip overbroekje

Artikelnummer
22030000
1  Kies de gewenste kleur:
Aantal

Dit broekje heeft 1 maat: 3 - 16 kg.

Er zitten geen anti-lekrandjes bij de beentjes, maar het broekje voegt zich soepel aan de luier waardoor er vanzelf een randje bij de beentjes ontstaat. Dit broekje is geschikt voor vouwluiers (prefolds) en voorgevormde luiers, zoals de Bamboozle Stretch.

Hier zie je hoe je het broekje kunt verstellen:

Wij adviseren voor de gehele luierperiode 12 stuks.

Merk Flip
Materiaal 100% polyester met PUL binnenzijde
Soort artikel overbroekje
Maat 3 - 16 kg
Bijpassende artikelen
Reviews
Judith 13-08-2019
 5/5

Op basis van 1 van de reviews hier twijfelde ik over dit overbroekje. Toch 1 besteld om te proberen. Hij heeft WEL elastiek bij de rug (en beentjes) Voordeel tov de Peenut wrap lijken me de flapjes bij rug en buik waar je de inleggers onder kunt schuiven. Maar we moeten ze nog gaan proberen en vergelijken.

Chiara 21-12-2018
 5/5

We gebruiken deze overbroekjes al vanaf de geboorte van ons zoontje. Ze zitten erg prettig en zien er ook leuk uit. Doordat ze verstelbaar zijn, kun je ze blijven gebruiken. Na verloop van tijd wordt het elastiek wel minder en gaan ze lekken bij de beentjes.

Annemiek 13-06-2018
 4/5

Kwalitatief fijn broekje die je meermaals achtereen kunt gebruikn. Mooie pasvorm en kleur. Doordat er geen heupsnaps zijn, past de luier langer. Minpuntje vind ik dat er geen elastiek in de rugflap zit (waar je de inlegger onder doet). Bij het oppakken van een luier gaat de inlegger daardoor er weleens onder weg

Lisan 27-04-2018
 5/5

Zacht overbroekje met een mooie pasvorm! Dit is ins meest gebruikte en meest geliefde overbroekje. Met twee kindjes in luiers vind ik het heel fijn dat ze makkelijk van maat te veranderen zijn.

Wat vind jij van dit product?Deze website is beschermd met reCAPTCHA. De Google privacy policy en algemene voorwaarden zijn van toepassing.


Momentje!