Groeipakket Bamboozle Stretch ecru met PeeNut Wrap wit

€ 760,00

Artikelnummer
12378210
Voorraad
Kies 20 luiers
TotsBots Bamboozle Stretch ecru maat 1 toevoegen
Kies 18 luiers
TotsBots Bamboozle Stretch ecru maat 2 toevoegen
Kies 1 rol/pak luierinlegdoekjes
Kaatje Katoen luierinlegdoekjes, rol 100 vel toevoegen
Kies 6 overbroekjes
TotsBots PeeNut Wrap wit maat 1 toevoegen
Stel een nieuw pakket samen

De inhoud van het Groeipakket is:

20 Bamboozles Stretch maat 1 (2,7 - 8 kg)
18 Bamboozles Stretch maat 2 ( 4 - 16 kg)
6 overbroekjes maat 1 en/of 2
1 verpakking luierinlegdoekjes

Als je voor dit pakket kiest, kun je hoogstwaarschijnlijk voor een eventueel tweede kind weer gebruik maken van luiers maat 1. Zo wordt het nog voordeliger!

Merk TotsBots
Materiaal 2 lagen bamboeviscose met een microvezel tussenlaag
Soort artikel Groeipakket
Inhoud 38 luiers en 6 overbroekjes + 1 verpakking luierinlegdoekjes
Bijpassende artikelen
Reviews
Leonie 21-06-2018
 5/5

Een geweldig absorberende luier! Ik ben er enorm blij mee. Ik gebruik alleen wel andere overbroekjes dan de Peenut Wrap, omdat ik veel lekkage had met de Peenut Wrap. Maar dat is het mooie van de Bamboozle: deze is met vele soorten overbroekjes te gebruiken!

Kristel 30-09-2016
 5/5

Wij wisten al toen ik net zwanger was dat we wasbare luiers zouden gaan gebruiken voor ons kleintje, maar ik vond het best spannend moet ik toegeven. Dat bleek echter totaal niet nodig, want we kozen voor de Bamboozle Stretch en zijn nu (2 jaar later) nog steeds super tevreden met onze keus. Dit is gewoon een ontzettend fijne luier. Hij absorbeert geweldig, ziet er leuk uit en blijft ook mooi. Ik vind het heerlijk dat ik altijd luiers in huis heb en daar dus nooit over na hoef te denken. Het wassen stelt bovendien echt niks voor. Eens in de twee dagen gooien we de luiers (met wasnet en al) in de wasmachine als mijn dochter naar bed gaat en hangen ze in een paar minuten op voor we zelf naar bed gaan. Zo gepiept!

Meintje 21-09-2016
 5/5

Voor mijn tweeling gebruik ik wasbare luiers: de Bamboozle Stretch. Ik vind het zelf helemaal niet zo speciaal, alleen de reacties van anderen doet mij beseffen dat het niet helemaal gangbaar is. Het scheelt mij in ieder geval continue speuren in de folders of de wegwerp weer in de aanbieding zijn, zeer veel wandelingen naar het Kruidvat, elke keer met een luier naar de container en niet te vergeten: geld. Het bespaart geld. En zo'n hollander ben ik dan ook wel weer dat ik dat naast het milieu aspect ook erg kan waarderen. En de wasmachine doet het werk, niet ik. Ik hang de luiers aan hun lange 'tong' op en voordat ik het weet zijn ze weer droog!

Wat vind jij van dit product?

Momentje!