Groeipakket Bamboozle Stretch met PeeNut Wrap print

€ 815,00

Artikelnummer
12378211
Voorraad
Kies 18 Luiers
TotsBots Bamboozle Stretch Nappy Feet maat 2 toevoegen
Kies 20 Luiers
TotsBots Bamboozle Stretch ecru maat 1 toevoegen
Kies 1 rol/pak luierinlegvellen
Kaatje Katoen inlegvellen, rol 100 vel toevoegen
Kies 6 Overbroekjes
TotsBots PeeNut Wrap Wiggle maat 2 toevoegen
Stel een nieuw pakket samen

De inhoud van het Groeipakket is:

20 Bamboozles Stretch maat 1 (2,7 - 8 kg)
18 Bamboozles Stretch maat 2 ( 4 - 16 kg)
6 overbroekjes maat 1 en/of 2
1 rol luierinlegdoekjes

Als je voor dit pakket kiest, kun je hoogstwaarschijnlijk voor een eventueel tweede kind weer gebruik maken van luiers maat 1. Zo wordt het nog voordeliger!

Om de kleuren van de luiers te bekijken, klik hier (er opent een nieuwe pagina).

Wil je de prints van de overbroekjes zien, klik dan hier (er opent een nieuwe pagina).

Merk TotsBots
Materiaal 2 lagen bamboeviscose met een microvezel tussenlaag
Soort artikel Groeipakket
Inhoud 38 luiers en 6 overbroekjes + 1 rol luierinlegdoekjes
Geproduceerd in Schotland
Bijpassende artikelen
Reviews
Anke 02-12-2019
 5/5

Zo’n 7 weken gebruik ik de wasbare luiers (bamboozle en peenut wraps). Ik heb getwijfeld om het pakket aan te schaffen omdat ik veel negatieve reacties kreeg op het moment dat ik vertelde om wasbare luiers te gaan gebruiken. Nadat ik onze consulente gesproken had was ik om. Ook omdat je luiers die niet gebruikt zijn kunt ruilen tot 2 maanden, heb ik de gok genomen. Ik ben mega tevreden. Het extra werk zit echt alleen in het wassen. De luiers sluiten goed, lekken niet, zien er leuk uit en voorkomen uitslag. Daarnaast ben ik super blij dat ik niet zoveel afval produceer op deze manier en een steentje bijdraag aan het milieu. Ik zou het dus zeker aanraden hiermee te starten.

Martineke 20-05-2019
 5/5

Voor de geboorte van onze eerste hebben we goed 'geïnvesteerd' in een groeipakket Bamboozle. Super tevreden tot op heden! Nooit geen gele rompers van de spuitpoep die omhoog gekropen is (wat je bij papieren luiers wel eens ziet); de luiers met de overbroekjes sluiten goed af. En idd groeit eea mee. We gebruikten de maat 1 luiers voor newborn en de drukknoopjes dicht, en met een maand of 5 zijn we maat 2 gaan gebruiken (we hebben een lekkere dikke boy). Mocht er nog een kleintje komen en onze eerste is nog niet zindelijk, dan hopen we weer plezier te hebben van maatje 1. En dan haal je de kosten er ook ruimschoots uit. :-)

Sietske 07-01-2019
 5/5

Wij zijn aan het einde gekomen van een 5.5 jaar durend wasbare luier periode. Al die tijd bamboozles gebruikt. Zeer tevreden over! Snel zindelijke dochter, geen uitpuilende kliko's, niet meer zeulen met pakken luiers, geen huidirritatie, niet meer doorlekken. Echt heel fijn! En de luiers zijn nog steeds in goede staat. Bedankt!

Wat vind jij van dit product?

Momentje!