In de wolken Festival - door Ouders van Nu


4, 5 & 6 oktober 2018 - RAI Amsterdam

Het zit er weer op! Dit gloednieuwe festival georganiseerd door Ouders van Nu. Kaatje Katoen was erbij om (aanstaande) ouders kennis te laten maken met wasbare luiers en de voordelen te ontdekken. Superleuk dat zoveel ouders nieuwsgierig langskwamen in de stand!

Ben je zwanger of heb je net een baby? Dan is dit festival écht iets voor jou. Meer dan 100 merken, lezingen en workshops met handige tips van professionals, kinderkamer-inspiratie, foodtrucks, alcoholvrije cocktails en nog veel meer! Zien we jou ook in Amsterdam? Wij hebben er zin in!


 

 Vijf redenen om naar het festival te komen

Iedereen met een (dikke) buik of kleine baby kan hier flink shoppen, workshops volgen en inspiratie op doen. 5 redenen om nu een ticket te kopen voor het In de wolken Festival.

1. Masterclasses
Mag je nou wel of geen sushi eten tijdens je zwangerschap? Hoe begin je ontspannen aan een bevalling? En hoe maak je een mooie babyfoto met je mobiel? Op het Ouders van Nu plein vinden de hele dag door masterclasses plaats waarin je antwoord krijgt op al je vragen. Reserveer je plekje vooraf in via de website om gebruik te maken van de kennis van heel diverse baby professionals.

 2. Even binnenlopen bij een webwinkel

Het In de wolken Festival is voor veel kleinere merken en webshops een mooie kans om je te verwelkomen in een echt winkeltje. Ontmoet van enkele producten de bedenkers van de producten en luister naar het verhaal achter hun producten. Heb je vragen? Stel ze gerust, want niemand kan je vragen beter beantwoorden dan de eigenaren van de producten: een unieke kans.

3. Even zin om te ontspannen?

Plof neer op een van onze relaxte loungebanken, doe een dansje, drink een drankje en neem een hapje bij een van de vele foodtrucks (menukaart is uiteraard zwangerproof net als de non-alcoholico cocktailbar!)

Binnenkort kun je je ook aanmelden voor de Bollen-buiken-lunch: gezellig samen lunchen met andere zwangeren die in hetzelfde trimester zitten!

 4. Beursaanbiedingen en een gezellige dag of avond uit!

Bij de diverse merken en winkels kun je gebruik maken van een beursaanbieding, speciaal voor jou als bezoeker van de beurs! Ook bij Kaatje Katoen zullen we een aanbieding hebben op wasbare luiers. Wil jij deze alvast per e-mail ontvangen in de week voorafgaand aan het In de wolken Festival? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief!

 5. Ook op donderdag- en vrijdagavond open tot 21.00 uur!

Moet je werken, maar wil je dit event niet missen? Op donderdag en vrijdag kun je ook ’s avonds terecht in de RAI. En zaterdag overdag natuurlijk!

Wie neem jij mee naar het In de wolken festival?

Waar?

RAI, Amsterdam. Hal 7 wordt zowel binnen als buiten omgetoverd voor het In de wolken festival! Welkom!

Wanneer?

Donderdag 4 oktober, 10.00-21.00 uur

Vrijdag 5 oktober, 10.00-21.00 uur

Zaterdag 6 oktober, 10.00-18.00 uur