Kaatje Katoen inlegvellen, 8 rollen:

€ 50,00

Artikelnummer
84050008
Voorraad
Aantal

De bekende zachte vellen papier, na gebruik weg te spoelen door het toilet, 1 vel per keer.

Let op! Gebruik het papier niet dubbel, dat kan de absorptie verminderen. Knip zonodig het vel bij. Een papiertje dat uitsteekt, kan voor lekkage zorgen omdat het vocht dan doorgegeven kan worden. Zorg er dus voor dat het netjes binnen het overbroekje/de luier zit.

Merk Kaatje Katoen
Materiaal Papier
Soort artikel rol/pak luierinlegvellen
Geproduceerd in Duitsland
Reviews
Marleen 25-01-2020
 5/5

Fijne, stevige inlegvellen. De eerste +/- 6 maanden scheurden we één vel in tweeën omdat het anders veel te lang was, inmiddels gebruiken we één vel per luier, wel zo handig met vaste ontlasting. De breedte van de vellen is prima. Bij plasluiers wassen we de vellen en gebruiken we ze opnieuw, bij poepluiers spoelen we de vellen door het toilet.

Lysanne 03-08-2019
 5/5

Deze inlegvellen zorgen er bij mij voor dat ik het gebruik van wasbare luiers goed zie zitten. De eerste rol inlegvellen is nu op na bijna een half jaar gebruik te maken van wasbare luiers! Je kunt ze echt vaak nog gewoon wassen! Ideaal! Dus nog minder afval wat verwerkt moet worden! En het feit dat deze door het toilet gespoeld mogen worden is ook erg handig! Ik ben zo tevreden dat ik gelijk maar 8 rollen heb besteld. Straks met 2 kinderen in de luiers zal het wel iets sneller op gaan.

Willemien 22-04-2019
 5/5

Fijne inlegvellen. Van mij mogen ze iets kleiner zijn, dit los ik nu op door ze kleiner af te scheuren. Nadeel hiervan is wel dat de echte scheurrand bij een volgende keer gebruik (na wassen) wat sneller scheurt. Her meewassen gaat prima, en met ontlasting spoelen we hem zo door de toilet.

Daphne 03-12-2018
 5/5

Er fijne inlegvellen. Stevig genoeg om goed mee te gaan en heb er wel vertrouwen in dat dit "verpulverd" als ik het doorspoel.

manon 08-05-2017
 5/5

fijne vellen, als er alleen geplast is, kun je ze meewassen en wel tot 4 a 5 keer gebruiken!

Wat vind jij van dit product?

Momentje!