Kaatje Katoen luierinlegdoekjes, rol 100 vel

€ 6,50

Artikelnummer
84050000
Voorraad
Aantal

De bekende zachte inlegdoekjes, na gebruik weg te spoelen door het toilet, 1 vel per keer.

Let op! Gebruik het papier niet dubbel, dat kan de absorptie verminderen. Knip zonodig het vel bij of scheur het op de gewenste lengte af. Een papiertje dat uitsteekt, kan voor lekkage zorgen omdat het vocht dan doorgegeven kan worden. Zorg er dus voor dat het netjes binnen het overbroekje/de luier zit.

De rollen luierinlegdoekjes van ons eigen merk zijn van 100% zuurstofgebleekt papier gemaakt. Het mag veilig worden weggespoeld door de wc, wij hebben het na laten kijken door RIONED, de Nederlandse organisatie voor Rioolbeheer.

Merk Kaatje Katoen
Materiaal Papier
Soort artikel rol/pak luierinlegdoekjes
Afmeting 37 x 16 cm (standaardperforatie)
Beoordelingen
Lotte13-11-2017
 5/5

Ik ben gemengd positief.
Voordeel van deze doekjes is dat ze door de wc kunnen en je geen stinkende afval in je vuilnisemmers hebt. Groot nadeel vind ik echter dat er maar 1 maat bestaat, waardoor ik ze nu nog elke keer door de midden moet knippen. Dat ze op een rol zitten helpt dan ook niet zo mee. Misschien dat kaatje katoen meerdere maten op de markt kan brengen? Bijv 3x (1/3 van dit vel) zo klein voor de allerjongste billen, 2x (1/2 van dit vel) zo klein voor de iets dikkere billen en de huidige maat voor de grotere kindjes?

Antwoord Kaatje Katoen:
Leuk dat je meedenkt, Lotte! Dit hebben we eerder nagevraagd bij de producent, maar dat bleek helaas niet mogelijk. Ons advies is daarom het papier op de gewenste lengte af te scheuren, dat scheelt weer knippen.

Wat vind jij van dit product?


Momentje!