Kerstactie "Mama's helpen Mama's" !

 

 

Wat houdt de actie in?

Heb jij wasbare luiers over en wil je ze doneren aan aanstaande mama's die het niet zo breed hebben?

Heel tof! Lees hieronder verder.

 

Geen luiers over, maar wil je wel helpen?

Als je niks te geven hebt, kun je ons toch helpen! Hoe?

Deel deze actie met zoveel mogelijk mensen, via social media, een lokaal buurthuis, je eigen verloskundige, kraamzorgorganisatie, school, bieb of lokale krant.

Alle hulp is welkom!

 

Wat zoeken we?

Wasbare luiers van nog goede kwaliteit, alle merken en systemen zijn welkom!

De luiers moeten schoon en droog zijn. Voor de zekerheid kun je ze strippen: 2 x achter elkaar wassen op 60 graden, de eerste keer met een klein beetje waspoeder, de tweede keer zonder waspoeder. De luiers hoeven tussendoor niet te drogen.

Heb je nog accessoires zoals luierinlegdoekjes, wasbare billendoekjes of een wetbag, dan zijn die ook van harte welkom!

Hoe kun je ze inleveren?

  1. Breng je pakket met luiers bij ons langs, maak dan even een afspraak via onderstaand telefoonnummer of emailadres.
  2. Stuur je luiers naar ons op, zet dan op de buitenkant van de doos "Kerstactie" en stuur het pakket naar: Kaatje Katoen, Nudepark 126, 6702 DX Wageningen, Nederland.

Wat gaan wij doen met de pakketten?

We gaan ze naar verloskundigen e.d. brengen in onze regio. Zij weten precies welke mama's wasbare luiers nodig hebben en wie er niet genoeg geld hebben om hun baby een goede start te geven. We hebben inmiddels al een aantal enthousiaste praktijken die mee willen doen.

De actie loopt door tot 31 januari 2020, maar we hopen met jullie inzet, het eerste pakket voor de kerst al uit te kunnen delen en de eerste mama (to be) al blij kunnen maken!

Ken je organisaties?

Ben je of ken je een verloskundige of kraamverzorgster of andere instantie in regio Wageningen, die mee willen doen? We zoeken namelijk ook nog een aantal instanties die als schakel willen dienen en mama's kennen die wij blij kunnen maken met de paketten. Mama's die elk dubbeltje moeten omdraaien en die we graag helpen. Mail ons en vraag naar de informatiebrief voor instanties.

Wil je op de hoogte blijven van deze actie?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief,  en volg ons op Instagram of Facebook. we besteden er zeker de komende maanden aandacht aan.

 

Heb je vragen?

Mail dan Melanie of bel ons op: 0317-310183.

Namens het hele team van Kaatje Katoen en alle mama's die jullie steun hard nodig hebben:

Hartelijk bedankt!