Laatste nieuws

Hallo Hoogvliet!


Nieuwe consulenten gestart

Meer weten over wasbaar luieren? Wij verwelkomden de afgelopen tijd meerdere nieuwe consulenten in ons netwerk! 

Wij zijn blij dat we weer nieuwe luierexperts mogen toevoegen aan ons consulentennetwerk. Zowel vóór je aankoop als ná je aankoop in de webshop kun je bij ons terecht met je gebruikersvragen. Wij staan voor kwaliteit, zowel als het gaat om onze producten als om advies. Loop je ergens tegenaan, contact ons dan direct en maak gebruik van onze service!

Vacatures

Wij zijn nog niet overal voorzien van een consulent! We zoeken vooral consulenten in regio Hoogeveen, Sneek, Utrecht (Leidscherijn) en 's-Hertogenbosch. Lijkt het je leuk om mensen enthousiast te maken over wasbare luiers en heb je zelf ervaring? Stuur dan een e-mail met je CV, je motivatie en een pasfoto naar Loes Aalbers: [email protected]Mieke is onze consulente in Bennekom

In Nijmegen kun je terecht bij Marieke

 Woon je in Hoorn? Maak een afspraak met Josje


TotsBots in 5 kleuren

Wat een mooi rijtje, niet waar? TotsBots presenteerde drie nieuwe porints: Roar (groen), Scamp (rood) en Waddle (geel). Ook wel de 3 D's genoemd: Dino's, Dogs & Ducks!

Samen met Daydream (blauw) en Plop (grijs) kun je de Bamboozle Stretch luiers, maar ook de PeeNut Pads én bijpassende Peenut Wraps bestellen in deze 5 kleuren. Welke is jouw favoriet?
De nieuwe prints zijn ook verkrijgbaar in Day Packs, Voordeelpakketten en het Bamboozle Groeipakket.


Volop zwemluiers bij Kaatje Katoen!

De Nederlandse zomer begon vroeg dit jaar. Heerlijk je kindje buiten laten spelen met water of lekker samen spetteren in het zwembad! Kies voor een wasbare zwemluiers: daar heb je keer op keer plezier van! Bekijk ons assortiment hier.

 

Nieuwe zwemluiers van TotsBots
Yellow Submarine TotsBots zwemluier
Wee Seahorse donkerblauwe zwemluier TotsBots
Tiddler's zwemluier van TotsBots
TotsBots zwemluier print Urchin
Surf's Up zwemluier van TotsBots

Milieu Centraal: nieuwe info wasbare luiers

De informatie op de website van Milieu Centraal is vernieuwd en kijk eens wat een mooie luier gebruikt is voor hun fotoshoot :) Je bespaart veel afval door het gebruiken van wasbare luiers, op hun site vind je nog meer bruikbare tips.


Ook voor jongeren en volwassenen.

Incontinentie

Naast het incontinente baby-publiek waar Kaatje Katoen zich op richt, kun je bij ons ook terecht voor producten voor jong-volwassenen en volwassenen. Het past helemaal bij ons om ook deze doelgroep te voorzien van een product dat het mogelijk maakt dat er ondanks incontinentie gewoon gezwommen kan worden bijvoorbeeld!

Bekijk ons assortiment: onderaan deze website staat 'Info' in de middelste kolom. Daar vind je een link naar 'Incontinentie'.