Laatste nieuws

 
"Wasbare luiers zijn de shit"

Blog "Wasbare luiers zijn de shit"

Afgelopen dinsdag publiceerde Marilyn van House of Olive een leuk blog: wasbare luiers zijn de shit.

Ruim een jaar geleden (januari 2016) sprak ze tijdens de opening van het Ouderschapscafé in Leeuwarden onze consulenten Jildou en Helena. Een omslagpunt zo liet ze weten in een reactie via Instagram "Pluim voor de twee Friese consulenten van Kaatje Katoen, want zij hebben mij over de streep getrokken". Geweldig leuk om dat te lezen natuurlijk.

Toen Tim me tijdens m’n zwangerschap voorstelde om wasbare luiers te gaan gebruiken stuurde ik ‘m nog net niet met pek en veren de stad uit, maar veel scheelde het niet. Nu ben ik héél blij dat we het toch hebben gedaan. Lief voor de wereld en lief voor je portemonnee. Hoe luieren jullie?

http://houseofolive.nl/wasbare-luiers-zijn-de-shit/  


De Volkskrant: 5 sterren voor wasbare luiers

Leuk artikel in de Volkskrant over wasbare luiers: 'Wasbare luiers zijn zo gek nog niet. De moderne wasbare luier is een broekje met inlegvel. Je bespaart er grondstoffen, energie en geld mee.'

Lees hier het gehele artikel. 

Vijf sterren voor wasbare luiers (VK 13 april 2017)

Luierpilot in Breda

Mazzelkontjes in gemeente Breda

De Gemeente Breda start een proef met wasbare luiers! (Nee, dat is géén 1 april grap! ;)) Al meer dan 100 gezinnen hebben zich enthousiast aangemeld, leuk! 

Kaatje Katoen zal de deelnemers aan de luierproef begeleiden en voorzien van alle informatie die ze nodig hebben. Wij hebben er zin in!

Milieu Centraal brengt met de Mazzelkontjes-campagne wasbare luiers verder onder de aandacht bij gemeenten. Wil jij jouw gemeente ook graag laten weten dat je enthousiast bent over wasbare luiers? Laat het Milieu Centraal weten! 

Gemeente Breda kiest voor luierproef
BN De Stem: Project Mazzelkontjes
Wasbare luiers in de krant

Victoria Koblenko tussen de wasbare luiers!

Hoe leuk! Victoria Koblenko tussen de Bamboozles en inmiddels helemaal zen :) 

Samen met Milieu Centraal mochten wij onze expertise delen met Victoria - bekijk ook zeker even haar bericht op Instagram, want ze hoort graag jouw ervaringen met wasbare luiers!

Van goed advies & top luiers als de Bamboozle kun je dus heel blij worden! Nieuwsgierig naar meer info? Neem contact op met een consulent bij jou in de regio. Met de mooie moderne wasbare luiers gaan we samen de afvalberg te lijf! 

Victoria Koblenko zen tussen de Bamboozles

Hallo Hoogvliet!

Nieuwe consulent gestart in Breda

Meer weten over wasbaar luieren? Wij verwelkomen Marsha Leinweber in ons netwerk! Voor haar werk als verloskundige weet ze alles van zwangerschap en bevalling. En als consulent deelt ze ook haar luier- en draagdoekexpertise. Welkom Marsha!

Wij zijn blij dat we weer een nieuwe luierexpert mogen toevoegen aan ons consulentennetwerk. Zowel vóór je aankoop als ná je aankoop in de webshop kun je bij ons terecht met je gebruikersvragen. Wij staan voor kwaliteit, zowel als het gaat om onze producten als om advies. Loop je ergens tegenaan, contact ons dan direct en maak gebruik van onze service!


Wasbare luiers in Dordrecht - Hoekse Waard

Woon je in Dordrecht of omgeving en wil je meer weten over wasbare luiers? Dan kun je vanaf vandaag ook terecht bij Lizet Kuiper. Deze luierexpert is moeder van een tweeling en gebruikt zelf met plezier wasbare luiers. Haar enthousiasme en ervaring deelt ze graag met andere ouders. Onze consulenten kunnen je verschillende luiers laten zien en je vragen over het gebruik van wasbare luiers beantwoorden.

Lizet neemt het stokje over van onze consulent Marloes uit Dordrecht. Marloes graag bedanken we je ook via deze weg voor je enthousiasme en inzet!

Advies op maat van een consulent

Milieu Centraal: nieuwe info wasbare luiers

De informatie op de website van Milieu Centraal is vernieuwd en kijk eens wat een mooie luier gebruikt is voor hun fotoshoot :) Je bespaart veel afval door het gebruiken van wasbare luiers, op hun site vind je nog meer bruikbare tips.


Lancering nieuwe TotsBots dessins

TotsBots komt met drie nieuwe prints. Wij voegen Bumbrella, Dazzle en Soar toe aan ons assortiment, want hier worden we vrolijk van! Vanaf nu verkrijgbaar in PeeNut Wraps, Easyfit Star en - voor de allerkleinsten - Teenyfit.

Begin 2017 komt TotsBots ook met een nieuw product. We kregen alvast een sneakpeak uit Schotland: TotsBots Wet en Dry bags! Wat een mooi ontwerp: een luierzak met twee compartimenten, zodat je zowel schone als vuile luiers makkelijk kunt opbergen onderweg. Slim: haal de twee compartimenten uit elkaar (drukknopen) en plaats je Wet bag geopend met inhoud zo in de wasmachine! Deze luieropbergzak gaat op ons lijstje <3 (Verwacht in januari 2017)

Hou onze webshop in de gaten, regelmatig voegen wij nieuwe producten toe aan ons assortiment. 

Nieuwe prints van TotsBots
Bumbrella, Dazzle en Soar: 3 nieuwe TotsBots dessins
Wet en Dry bag van TotsBots
HappyMats verschoningsmatjes

Nieuwe consulent gestart in Ermelo

Graag verwelkomen we José in ons adviesnetwerk! Woon je in de buurt van Ermelo en wil je graag meer weten over wasbare luiers? Neem dan contact op met José. Zij kan je verschillende luiers laten zien en je vragen over het gebruik van wasbare luiers beantwoorden.

Wij zijn blij dat we weer een nieuwe luierexpert mogen toevoegen aan ons consulentennetwerk. Bij Kaatje Katoen ben je aan het juiste adres voor wasbare luiers en voor goed advies. Zowel vóór je aankoop als ná je aankoop in de webshop kun je bij ons terecht met je gebruikersvragen.

Advies op maat van een consulent


Website Kaatje Katoen

In september is onze nieuwe website gelanceerd! Wij hopen dat het voor jou als nieuwe of als terugkomende klant een fijne webshop blijft, waar je naast de door jou gewenste producten ook goede achtergrondinformatie kunt vinden. Want dat vinden wij belangrijk!

Als je in je eigen netwerk nog geen mensen kent die wasbare luiers gebruiken, neem dan gerust contact op met één van onze luierexperts. Dat zijn ouders die zelf alle kennis over de verschillende luiers in huis hebben en hun ervaring kunnen delen bij jou in de regio.
Heb je feedback ter verbetering? Je doet ons een groot plezier als je ons hierover mailt.

Welkom bij Kaatje!

Ook voor jongeren en volwassenen.

Incontinentie

Naast het incontinente baby-publiek waar Kaatje Katoen zich op richt, kun je bij ons ook terecht voor producten voor jong-volwassenen en volwassenen. Het past helemaal bij ons om ook deze doelgroep te voorzien van een product dat het mogelijk maakt dat er ondanks incontinentie gewoon gezwommen kan worden bijvoorbeeld!

Bekijk ons assortiment: onderaan deze website staat 'Info' in de middelste kolom. Daar vind je een link naar 'Incontinentie'.