Laatste nieuws

Zaterdag 11 mei | Luierlunch The Green House, Utrecht 

Ben of word jij vader of moeder en twijfel je wel eens over de impact van gewone plastic wegwerp luiers? Geef je zaterdagmiddag een lekkere en nuttige invulling met een lunch bij The Green House – hét duurzame restaurant van Utrecht – en kom alles te weten over het alternatief: de wasbare luier.

Vies? Duur? Veel werk? Lekkage? Zindelijk? Dit is het moment om al je kritische vragen te stellen. Een lekkere en leerzame middag voor mama’s én papa’s!
Hoewel een kind op de wereld zetten wellicht minder goed is voor het milieu, zijn er genoeg manieren om een steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst voor je kleine man of vrouw. Steeds meer mensen en bedrijven bedenken oplossingen om de impact van babyproducten op de omgeving zo laag mogelijk te houden. Eén van die producten die je momenteel als ouder veel voorbij ziet komen is de wasbare luier.

Deze luier kent meer voordelen dan nadelen. Of je ervoor kiest hangt af van je mind-set, maar vooral ook van de kennis die je erover hebt. Expert vader Joost vertelt je het eerlijke verhaal inclusief live demonstratie: Waarom zou je ze gebruiken? Hoe zien de luiers eruit? Hoe werken ze? Welke varianten zijn er en wat is het verschil?

Tijdens je bezoek aan The Green House kun je tevens deelnemen aan een rondleiding door dit ‘circulaire en duurzame’ restaurant.

Programma
12:00 uur Inloop met een héérlijke lunch van chef-kok Peter Scholte
13:00 uur Rondleiding door The Green House en live demonstratie van de wasbare luier door Joost

14:00 uur Mogelijkheid om al je vragen te stellen
14:30 uur Einde programma

NB: Aanmelden noodzakelijk.

Aanmelden: Vanwege het beperkte aantal plaatsen is een aanmelding vooraf noodzakelijk. Meld je aan via het formulier op de website van The Green House. https://www.thegreenhouserestaurant.nl/events/luierlunch-duurzamer-leven-met-kids-de-wasbare-luier/

Datum: 11 mei 2019

Tijdstip: 12.00-14.30 uur

Locatie: The Green House, Croeselaan 16, 3521 CA Utrecht


Hallo Hoogvliet!


Nieuwe consulenten gestart

Meer weten over wasbaar luieren? Wij verwelkomden de afgelopen tijd meerdere nieuwe consulenten in ons netwerk! 

Wij zijn blij dat we weer nieuwe luierexperts mogen toevoegen aan ons consulentennetwerk. Zowel vóór je aankoop als ná je aankoop in de webshop kun je bij ons terecht met je gebruikersvragen. Wij staan voor kwaliteit, zowel als het gaat om onze producten als om advies. Loop je ergens tegenaan, contact ons dan direct en maak gebruik van onze service!

Vacatures

Wij zijn nog niet overal voorzien van een consulent! We zoeken consulenten in Almere, Eindhoven, Heerenveen, Sneek, Utrecht (Leidscherijn) en 's-Hertogenbosch. Lijkt het je leuk om mensen enthousiast te maken over wasbare luiers en heb je zelf ervaring? Stuur dan een e-mail met je CV, je motivatie en een pasfoto naar Loes Aalbers: loes@kaatjekatoen.nl


Eveline uit Venray stelt zich voor

 Onze consulente in Venray:

Ik ben Eveline, getrouwd met Sander en mama van Janne (september 2016) en Kyra (januari 2018), samen wonen we in Venray, Noord-Limburg. Toen ik zwanger was van Janne ben ik me gaan verdiepen in wasbaar...."

Lees verder op onze Facebookpagina.

Evelien uit Meppel stelt zich voor

Onze nieuwe consulente in Meppel:

“Ik ben Evelien Visser, getrouwd en moeder van drie kinderen (5, 3 en 0 jaar). Toen ik zwanger was van ons eerste kind kreeg ik een stapel wasbare luiers cadeau. Daar was ik erg blij mee, want we woonden..." 

Lees verder op onze Facebookpagina


Mieke is onze consulente in Bennekom

In Nijmegen kun je terecht bij Marieke

 Woon je in Hoorn? Maak een afspraak met Josje


TotsBots in 5 kleuren

Wat een mooi rijtje, niet waar? TotsBots presenteerde drie nieuwe porints: Roar (groen), Scamp (rood) en Waddle (geel). Ook wel de 3 D's genoemd: Dino's, Dogs & Ducks!

Samen met Daydream (blauw) en Plop (grijs) kun je de Bamboozle Stretch luiers, maar ook de PeeNut Pads én bijpassende Peenut Wraps bestellen in deze 5 kleuren. Welke is jouw favoriet?
De nieuwe prints zijn ook verkrijgbaar in Day Packs, Voordeelpakketten en het Bamboozle Groeipakket.


Volop zwemluiers bij Kaatje Katoen!

De Nederlandse zomer begon vroeg dit jaar. Heerlijk je kindje buiten laten spelen met water of lekker samen spetteren in het zwembad! Kies voor een wasbare zwemluiers: daar heb je keer op keer plezier van! Bekijk ons assortiment hier.

 

Nieuwe zwemluiers van TotsBots
Yellow Submarine TotsBots zwemluier
Wee Seahorse donkerblauwe zwemluier TotsBots
Tiddler's zwemluier van TotsBots
TotsBots zwemluier print Urchin
Surf's Up zwemluier van TotsBots

Milieu Centraal: nieuwe info wasbare luiers

De informatie op de website van Milieu Centraal is vernieuwd en kijk eens wat een mooie luier gebruikt is voor hun fotoshoot :) Je bespaart veel afval door het gebruiken van wasbare luiers, op hun site vind je nog meer bruikbare tips.


Ook voor jongeren en volwassenen.

Incontinentie

Naast het incontinente baby-publiek waar Kaatje Katoen zich op richt, kun je bij ons ook terecht voor producten voor jong-volwassenen en volwassenen. Het past helemaal bij ons om ook deze doelgroep te voorzien van een product dat het mogelijk maakt dat er ondanks incontinentie gewoon gezwommen kan worden bijvoorbeeld!

Bekijk ons assortiment: onderaan deze website staat 'Info' in de middelste kolom. Daar vind je een link naar 'Incontinentie'.