Laatste nieuws

TotsBots in 5 kleuren

Wat een mooi rijtje, niet waar? TotsBots presenteerde drie nieuwe porints: Roar (groen), Scamp (rood) en Waddle (geel). Ook wel de 3 D's genoemd: Dino's, Dogs & Ducks!

Samen met Daydream (blauw) en Plop (grijs) kun je de Bamboozle Stretch luiers, maar ook de PeeNut Pads én bijpassende Peenut Wraps bestellen in deze 5 kleuren. Welke is jouw favoriet?
De nieuwe prints zijn ook verkrijgbaar in Day Packs, Voordeelpakketten en het Bamboozle Groeipakket.


Hallo Hoogvliet!

Nieuwe consulenten gestart

Meer weten over wasbaar luieren? Wij verwelkomden de afgelopen tijd meerdere nieuwe consulenten in ons netwerk! 

Wij zijn blij dat we weer nieuwe luierexperts mogen toevoegen aan ons consulentennetwerk. Zowel vóór je aankoop als ná je aankoop in de webshop kun je bij ons terecht met je gebruikersvragen. Wij staan voor kwaliteit, zowel als het gaat om onze producten als om advies. Loop je ergens tegenaan, contact ons dan direct en maak gebruik van onze service!

Vacatures

Wij zijn nog niet overal voorzien van een consulent! We zoeken consulenten in Almere, Amstelveen, Den Haag, Haarlem, Rotterdam en Utrecht (Leidscherijn). Lijkt het je leuk om mensen enthousiast te maken over wasbare luiers en heb je zelf ervaring? Stuur dan een e-mail met je CV, je motivatie en een pasfoto naar Loes Aalbers: loes@kaatjekatoen.nl


Eveline uit Venray stelt zich voor

 Onze consulente in Venray:

Ik ben Eveline, getrouwd met Sander en mama van Janne (september 2016) en Kyra (januari 2018), samen wonen we in Venray, Noord-Limburg. Toen ik zwanger was van Janne ben ik me gaan verdiepen in wasbaar...."

Lees verder op onze Facebookpagina.

Evelien uit Meppel stelt zich voor

Onze nieuwe consulente in Meppel:

“Ik ben Evelien Visser, getrouwd en moeder van drie kinderen (5, 3 en 0 jaar). Toen ik zwanger was van ons eerste kind kreeg ik een stapel wasbare luiers cadeau. Daar was ik erg blij mee, want we woonden..." 

Lees verder op onze Facebookpagina


Mieke is onze consulente in Bennekom

In Nijmegen kun je terecht bij Marieke

 Woon je in Hoorn? Maak een afspraak met Josje


Volop zwemluiers bij Kaatje Katoen!

De Nederlandse zomer begon vroeg dit jaar. Heerlijk je kindje buiten laten spelen met water of lekker samen spetteren in het zwembad! Kies voor een wasbare zwemluiers: daar heb je keer op keer plezier van! Bekijk ons assortiment hier.

 

Nieuwe zwemluiers van TotsBots
Yellow Submarine TotsBots zwemluier
Wee Seahorse donkerblauwe zwemluier TotsBots
Tiddler's zwemluier van TotsBots
TotsBots zwemluier print Urchin
Surf's Up zwemluier van TotsBots

Wasbare luiers en advies in Enschede

Woon je in Enschede of omgeving en wil je meer weten over wasbare luiers? Dan kun je vanaf nu ook terecht bij Willemien Gunnink. Deze luierexpert is zelf moeder en gebruikt met plezier wasbare luiers. Haar enthousiasme en ervaring deelt ze graag met andere ouders. Onze consulenten kunnen je verschillende luiers laten zien en je vragen over het gebruik van wasbare luiers beantwoorden.

Willemien neemt het stokje over van onze consulent Marion uit Enschede. Marion graag bedanken we je ook via deze weg voor je enthousiasme en inzet!


Milieu Centraal: nieuwe info wasbare luiers

De informatie op de website van Milieu Centraal is vernieuwd en kijk eens wat een mooie luier gebruikt is voor hun fotoshoot :) Je bespaart veel afval door het gebruiken van wasbare luiers, op hun site vind je nog meer bruikbare tips.


Ook voor jongeren en volwassenen.

Incontinentie

Naast het incontinente baby-publiek waar Kaatje Katoen zich op richt, kun je bij ons ook terecht voor producten voor jong-volwassenen en volwassenen. Het past helemaal bij ons om ook deze doelgroep te voorzien van een product dat het mogelijk maakt dat er ondanks incontinentie gewoon gezwommen kan worden bijvoorbeeld!

Bekijk ons assortiment: onderaan deze website staat 'Info' in de middelste kolom. Daar vind je een link naar 'Incontinentie'.