Ladycup

Artikelnummer
07230000
1  Kies je kleur:
Aantal

LadyCup is een nieuw menstruatiekuipje, dat ongeveer net zo wordt ingebracht als een tampon. Het menstruatiebloed wordt tijdens de ongesteldheid opgevangen in het menstruatiekuipje. LadyCup is volledig vervaardigd uit medische siliconen. Op het perfect gladde oppervlak van de cup blijven geen bacteriën achter en het materiaal absorbeert geen vloeistoffen. De natuurlijke vaginale omgeving wordt daardoor niet verstoord. Uitstekend alternatief voor maandverband of tampon.

Maat Small – voor vrouwen die niet zijn bevallen en voor vrouwen tot en met 25 jaar

Afmetingen:

Grootte Small

  • doorsnede 40 mm
  • lengte 46 mm
  • handgreep 19 mm
  • inhoud 21,2 ml

De handgreep met een lengte van 19 mm is in te korten naar elke gewenste lengte, afhankelijk van welke je het beste bevalt. De handgreep kan ook helemaal verwijderd worden. Let er daarbij wel op dat je dit op de juiste manier doet, zodat je LadyCup niet beschadigd raakt! Gebruik voor het inkorten een scherp mes of een schaar.

Hier is de uitgebreide gebruiksaanwijzing.

Wij hanteren een retourtermijn van 3 maanden, maar dat geldt alleen voor ongebruikte artikelen. Voor de LadyCup mag de verpakking niet geopend, beschadigd of vervangen zijn, gebruikte producten kun je dus niet ruilen of retourneren.

Merk Ladycup
Materiaal Siliconen
Soort artikel Maandverband
Maat Small: doorsnede van 40 mm, lengte 46 mm
Geproduceerd in Tsjechië
Reviews
Olga 18-04-2018
 5/5

Wat ben ik blij dat ik dit gevonden heb. Comfortabel in gebruik. Heerlijk dat je zo mee kan doen aan afvalvermindering. Scheelt 1 keer in de maand toch een zak met afval. Ik kan het iedereen aanraden! Ga voor GROEN

Wat vind jij van dit product?

Momentje!