Losse Bamboozle Stretch

Artikelnummer
12070000
1  Kies je gewenste maat:
2  Kies je kleur:
Selecteer eerst de gewenste optie(s) hierboven
Aantal

Je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Maat 3, die ook als nachtluier voor oudere kinderen wordt gebruikt, is alleen in ecru verkrijgbaar.

De Bamboozle Stretch is verkrijgbaar in de volgende maten:

                                      Ecru          Print
maat 1:  2,7 - 8 kg     € 17,95      € 18,95  
maat 2:  4 - 16 kg      € 18,95      € 19,95
maat 3:  >16 kg         € 22,50

N.B. De kilogrammen zijn bij benadering!

Merk TotsBots
Materiaal 80% bamboeviscose, 20% polyester, absorberende binnenlaag van 100% polyester
Soort artikel luier
Maat Maat 1: 2,7 - 8 kg ~ maat 2: 4 - 16 kg ~ maat 3: > 16 kg
Bijpassend overbroekje PeeNut Wrap, PopoWrap, Flip, PopoVento
Bijpassende artikelen
Reviews
Elsbeth 21-01-2020
 5/5

Hele fijne luiers in gebruik, juist voor 's nachts! Enige minpunt is de lange droogtijd. De prefolds zijn met een kleine dag droog, de bamboozles hebben bijna 2 dagen nodig...

Wieske Wentink 29-08-2019
 5/5

Nu al 13mnd in gebruik, en o wat ben ik nog altijd blij met de bamboozles met peenutwrap.
Zo een goede keuze geweest, fijn dat de consulente alles zo goed kon uitleggen op de beurs destijds.
Snachts krijgt ze een bamboozle met Peenut-pad erin en dat houdt het de hele nacht uit :-) (wel met een fleece-inlegger om de billen droog te houden).
En wat een fijne printjes! Die nieuwste, echt ik heb gewoon zin om nieuwe te kopen.
Aanrader!
Groetjes van Wieske

Susan 06-03-2019
 5/5

Fijne luiers, nu ongeveer een half jaar in gebruik en erg tevreden mee. Weinig lekkages en spuitpoep blijft ook in de luier!
Overdag combineer ik ze met de overbroekjes van Totsbots en in de nacht met een extra booster erin en een overbroekje van Mother Ease Airflow.

Maaike 04-03-2019
 5/5

Al eerder 2 delig geprobeerd maar niet content hiervan. Op de negenmaandenbeurs stond Kaatje Katoen op mijn lijstje om heen te gaan. Na een fijne uitleg heb ik een set aangeschaft. Daar waar ik mijn zoontje 2x per nacht moest verschonen hoeft dit nu niet meer! Zelfs bij mijn zoontje van 3 passen ze perfect. Had deze veel eerder moeten halen!

Kathleen 10-01-2019
 5/5

Ik baal dat ik dit niet veel eerder gevonden heb. Echt heerlijk luiers! Met pampers vliegt de poep alle kanten op, met deze luiers blijven eindelijk de kleertjes mooi en schoon.

Wij gebruiken ze nu voor ons dochterje van 6 maanden en ons zoontje van twee. Zeker bij kleintjes is het heeeeel fijn

ga er ook zeker nog meer kopen......

heb op veel sites gekeken of ik ze niet ergens goedkoper kon krijgen. maar ik vond kaatje katoen verre weg het betrouwbaarste overkomen. En dat vind ik met zo'n aankoop wel heeeel belangrijk

JC 03-04-2018
 5/5

Tijdens mijn zwangerschap heb ik een uitgebreide studie gedaan naar welk wasbaar luiersysteem ik wilde gaan gebruiken en heb ik gekozen voor deze Totsbots Bamboozle stretch. Op aanraden van KaatjeKatoen heb ik er 24 aangeschaft in de 'meegroeimaat' 2. Echter was ik bang dat ze voor de eerste maanden nogal groot zouden zijn dus kocht ik ook prefold hydrofieldoeken die ik dan als inleggen in het overbroekje zou stoppen. Na de kraamweek (toen de rust enigszins was wedergekeerd) ben ik daar langzaam mee begonnen, maar al snel toch deze voorgevormde luiers uit de kast gehaald want die passen (door ze met de drukknoopjes te verkleinen) prima bij een baby van 3400 gram en zijn vele malen lekbestendiger dan zowel pampers van plastic als de prefolds. De oplossing voor 'borstvoedingluiers' :) Als overbroekje gebruik ik tot nu toe de Totsbots Wraps maat 0 (uit de sale) en ben er heel blij mee.

Kim Tilstra 20-03-2018
 5/5

Zeer tevreden over de bamboozles. Ik heb een pakket gekocht en kan hier prima mee uit. Er waren een paar bamboozles van mindere kwaliteit en die zijn zonder problemen omgeruild voor andere exemplaren. Top service!

Sietske 10-11-2016
 5/5

Wij zijn aan het einde gekomen van een 5.5 jaar durend wasbare luier periode. Al die tijd bamboozles gebruikt. Zeer tevreden over! Snel zindelijke dochter, geen uitpuilende kliko's, niet meer zeulen met pakken luiers, geen huidirritatie, niet meer doorlekken. Echt heel fijn! En de luiers zijn nog steeds in goede staat. Bedankt!

Suzanne Rebergen 21-09-2016
 5/5

Wij gebruiken nu een half jaar totsbots bamboozle met het stretchy wrap overbroekje en sinds kort ook de peenut wrap. De bamboozle is een top luier, hoewel hij wel wat langzaam droogt. Wij drogen hem voor in de droger op koude stand om hem soepel te houden. Door het buiten drogen wordt hij wat crunchy namelijk.

Wat vind jij van dit product?

Momentje!