LumiPotti en boekje

€ 32,95

Artikelnummer
44000200
Voorraad
Aantal

Lumipotti vanilla 500  

Een potje in huis hebben kan bijna niet vroeg genoeg. Kaatje biedt het boekje vol informatie & tips met 50% korting aan bij een LumiPotti !

Het boekje 'Zindelijk, nu al?' beantwoordt vele vragen van jonge ouders over zindelijkheid: Wanneer moet ik ermee beginnen? Hoe pak ik het aan? Hoe weet ik of mijn kind er aan toe is? Dit boek geeft antwoord op alle vragen, ook over zindelijk worden 's nachts bijvoorbeeld of als het niet zo loopt als je had gedacht.

We hebben een tienstappenplan ontwikkeld dat je kunt gebruiken om je kind zindelijk te krijgen. Met heel veel tips uit de praktijk!

Het boek wordt geleverd met een potjessticker.

Het Lumipotti (kleur: Vanilla)heeft een lichtje met bewegingssensor. Als je kind 's nachts moet plassen, vindt het snel het potje. Jij geniet dus van een ongestoorde nachtrust. Het lampje gaat vanzelf weer uit. In het potje gaan 3 batterijen, die zijn niet meegeleverd.

Soort artikel Zindelijkheid
Inhoud 1 Lumipotti + boek "Zindelijk, nu al?"
Reviews
Karen de Winter 19-06-2018
 5/5

Wat zijn we blij dat we 'vroeg' begonnen zijn met zindelijkheidstraining! Nog geen 2 jaar en zowel overdag als 's nachts vrijwel geen ongelukjes meer! Een heel zinvol, praktisch boekje. We raden het iedereen aan!

Wat vind jij van dit product?

Momentje!