SALE

LumiPotti French Vanilla

€ 18,48 € 36,95

Artikelnummer
44000101
Voorraad
Aantal

Voor veel peuters is een potje onmisbaar op weg naar zindelijkheid. 
Je kunt een potje makkelijk plaatsen op een plek waar je kindje zich veilig voelt en waar je zelf gemakkelijk bij kunt gaan zitten om te zorgen voor wat rust. Want op een potje zitten is best spannend..! Daag jezelf en je peuter uit!
Zou je graag meer willen weten over zindelijkheid, bijvoorbeeld tips & trucs in een 10 stappenplan? Dan is het boekje Zindelijk, nu al? misschien iets voor jou. 

Zindelijk, ook 's nachts

De nacht is meestal het laatste traject van het zindelijk worden. Het moet kinderen gemakkelijk gemaakt worden om 's nachts een plas te doen, maar ze vinden het vaak eng om naar de wc te gaan. Dit potje van Lumipotti wordt naast het bed gezet en het ledlampje springt aan zodra de sensor beweging opvangt. Als er na 60 seconden geen beweging meer wordt waargenomen, gaat het lichtje uit. Wij geloven in dit potje!

In het potje gaan 3 AA batterijen (niet meegeleverd).

Reviews
Sara 28-11-2017
 5/5

Onze zoon gebruikt zijn 'lamp-potje' al een jaar met plezier! Zeker omdat we boven geen toilet hebben héél handig nu hij 's nachts ook zindelijk is. Het potje gaat meteen aan als hij zijn benen uit bed steekt en vrij snel weer uit als hij weer in bed ligt. Ideaal!

Wat vind jij van dit product?

Momentje!