Maar wat doen we met de poep?

feb 17, 2020 | 0 Reacties

Maar wat doen we met de poep

Als je een top 3 van meestgestelde vragen zou maken die we op beurzen horen, dan staat deze vraag met stip op 1.

Opvallend vaak zijn het mannen die deze vraag stellen, hun tweede favoriete vraag gaat over de financiën en de derde is “hoe werkt zo’n luier dan, kun je dat eens voordoen?”

We leggen dan uit dat op elke luier een inlegvelletje komt dat de poep zal opvangen. Bij het verschonen spoel je dat velletje weg door de wc (mits je riolering dat aankan) of je gooit het in een afvalemmertje. De luier is zo beter schoon te wassen door de wasmachine.

Het is zó leuk om te zien hoe een gezicht bij die eerste vraag verandert van twijfelend, want bah die poep, naar opgelucht: “Ah, je gooit het weg”.

Als we dan ook nog vertellen dat het financieel aantrekkelijker is om te investeren in wasbare luiers omdat het per luierperiode goedkoper is, verandert de blik naar “zeer geïnteresseerd” en na de demo is de a.s. vader dan helemaal om. De zwangere partner staat er vaak bij met een blik van “Zie je nou wel, ik had het toch allemaal allang uitgelegd” en is in gedachten al bezig om de printjes te kiezen van de luiers.

PS: Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe blogs, nieuws en acties? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook eens 

9000 tampons!

9000 tampons!

Er heerst soms best nog wel wat taboe op ongesteld zijn. Waarom eigenlijk? Het hebben van een maandelijks terugkerende menstruatie is namelijk …