MaM Ecofit mini's

Artikelnummer
25140000
1  Kies je kleur:
Aantal


Zacht, ademend, waterproof laagje, dun en discreet, verschuift niet.

Wasbare verbandjes zijn zuurstofdoorlatend, wat de kans op schimmelinfecties en uitslag verkleint. De inlegkruisjes zijn bedoeld voor de eerste en laatste dagen van de menstruatie en voor cup gebruikers, Regular voor normale menstruatie, Regular Plus voor zwaardere menstruatie en de Maxi/Night voor ’s nachts en de eerste weken na een bevalling.

Deze set bestaat uit 4 inlegkruisjes.

De MaM verbandjes zijn all-in-one: je hoeft ze niet in elkaar te schuiven voor of na de was, geen elastiekjes die kunnen draaien in de was of hoesjes die kunnen gaan lekken. Ze zijn zowel dun als absorberend, en de absorberende lagen zitten daar waar ze moeten zitten en zijn zo genaaid dat de uiteinden geen dikke randen hebben. Elk verbandje is verstelbaar door 2 kleine nylon drukknopen die lang meegaan.

Materiaal: 100% biologische katoen aan de bovenzijde, de absorberende lagen zijn gemaakt van voorgewassen fleece van bamboeviscose en de onderste laag is gemaakt van geweven biologische katoen met een polyurethaan laagje aan de binnenzijde. Een antislip polyester suède bandje overdwars aan de onderkant houdt het verband goed op zijn plaats.

Merk Mamidea
Materiaal biologisch katoen
Soort artikel Maandverband
Afmeting 15cm x 5cm
Reviews
Nynke Hofstra 21-09-2017
 3/5

Wat jammer van het suède bandje! Ik koop graag producten van jullie, maar ben veganist en deze aankoop ga ik dus niet doen.

Antwoord Kaatje Katoen:
Beste Nynke,
het bandje is gemaakt van polyester suède, er komt geen leer aan te pas bij deze verbandjes. Als veganist kun je ze dus gerust aanschaffen.

jeanette 10-07-2017
 5/5

Deze inlegkruisjes lijken me wel de beste van alles wat ik gezien heb.
Jammer dat ik geen Facebook-gebruiker ben dus ook de 15 euro misloop 

Antwoord Kaatje Katoen:
Fijn dat je deze inlegkruisjes hebt gevonden, Jeanette. Iedere maand verloten wij onder onze klanten die een productbeoordeling hebben achtergelaten op onze website een cadeaubon t.w.v. €15,00. Je hebt daar geen Facebookaccount voor nodig, dus ook jij maakt kans met deze beoordeling!

Wat vind jij van dit product?

Momentje!