MaM Ecofit probeerpakket

Artikelnummer
25150005
1  Kies de gewenste kleur:
Aantal

Zacht, ademend, waterproof laagje, dun en discreet, verschuift niet.

Wasbare verbandjes zijn zuurstofdoorlatend, wat de kans op schimmelinfecties en uitslag verkleint. De inlegkruisjes zijn bedoeld voor de eerste en laatste dagen van de menstruatie en voor cup gebruikers, Regular voor normale menstruatie, Regular Plus voor zwaardere menstruatie en de Maxi/Night voor ’s nachts en de eerste weken na een bevalling.

De probeerset bevat 1 van elke maat.

De MaM verbandjes zijn all-in-one: je hoeft ze niet in elkaar te schuiven voor of na de was, geen elastiekjes die kunnen draaien in de was of hoesjes die kunnen gaan lekken. Ze zijn zowel dun als absorberend, en de absorberende lagen zitten daar waar ze moeten zitten en zijn zo genaaid dat de uiteinden geen dikke randen hebben. Elk verbandje is verstelbaar door 2 kleine nylon drukknopen die lang meegaan.

Materiaal: 100% eco-katoen aan de bovenzijde, de absorberende lagen zijn gemaakt van voorgewassen bamboe viscose fleece en de onderste laag is gemaakt van geweven eco-katoen met een polyurethaan laagje aan de binnenzijde. Een antislip polyester suède bandje, overdwars gestikt aan de onderkant, houdt het verband keurig op zijn plaats.

Merk Mamidea
Materiaal Eco-katoen
Soort artikel Maandverband
Reviews

Geef je mening en schrijf als eerste een review. Als je vragen hebt over het product, kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Wat vind jij van dit product?


Momentje!