MaM Ecofit startset

Artikelnummer
25150005
1  Kies je kleur:
Aantal

Zacht, ademend, waterproof laagje, dun en discreet, verschuift niet.

Wasbare verbandjes zijn zuurstofdoorlatend, wat de kans op schimmelinfecties en uitslag verkleint. De inlegkruisjes zijn bedoeld voor de eerste en laatste dagen van de menstruatie en voor cup gebruikers, Regular voor normale menstruatie, Regular Plus voor zwaardere menstruatie en de Maxi/Night voor ’s nachts en de eerste weken na een bevalling.

Deze startset bevat 1 van elke maat.

De MaM verbandjes zijn all-in-one: je hoeft ze niet in elkaar te schuiven voor of na de was, geen elastiekjes die kunnen draaien in de was of hoesjes die kunnen gaan lekken. Ze zijn zowel dun als absorberend, en de absorberende lagen zitten daar waar ze moeten zitten en zijn zo genaaid dat de uiteinden geen dikke randen hebben. Elk verbandje is verstelbaar door 2 kleine nylon drukknopen die lang meegaan.

Materiaal: 100% eco-katoen aan de bovenzijde, de absorberende lagen zijn gemaakt van voorgewassen bamboe viscose fleece en de onderste laag is gemaakt van geweven eco-katoen met een polyurethaan laagje aan de binnenzijde. Een antislip polyester suède bandje, overdwars gestikt aan de onderkant, houdt het verband keurig op zijn plaats.

Merk Mamidea
Materiaal bio-katoen
Soort artikel Maandverband
Geproduceerd in Finland
Reviews
Vera 18-05-2019
 5/5

Al een tijdje op zoek naar goed duurzaam maandverband. Sinds zwangerschap last van uitslag bij weggooi maandverband. Eerst het starterspakket van MAMecofit besteld. Wat was dat een verademing!! Het maandverband voelt prettig aan en blijft goed op zijn plek zitten. Zelfs het nachtverband blijft goed zitten. En heel belangrijk geen uitslag meer:) het verband kan gewoon mee met de normale was en komt er goed schoon uit. Ik ben in ieder geval helemaal om!

Linda 11-10-2018
 5/5

Deze set was mijn eerste die ik bestelde. Ik was nieuwsgierig en ben na gebruik helemaal om! Dit voelt zo veel prettiger dan wegwerpmaandverband! Om het voor mezelf praktisch te houden, combineer ik nu beiden. Wel probeer ik meer gebruik te maken van het wasbaar verband. Ik was deze bij de 60 graden witte was mee en het komt er weer schoon en fris uit. Twijfel je nog? Probeer het eens! Ik kan niet meer zonder in ieder geval.

Wat vind jij van dit product?

Momentje!