MaM Ecofit wasbaar maandverband

Artikelnummer
25150000
1  Kies de gewenste maat:
2  Kies de gewenste kleur:
Selecteer eerst de gewenste optie(s) hierboven
Aantal


Zacht, ademend, waterproof laagje, dun en discreet, verschuift niet.

Wasbare verbandjes zijn zuurstofdoorlatend, wat de kans op schimmelinfecties en uitslag verkleint.

MaM heeft 3 maten:
- Regular voor normale menstruatie
- Regular Plus voor zwaardere menstruatie
- Maxi/Night voor ’s nachts en de eerste weken na een bevalling.

Een verpakking Regular en Regular Plus bevat 3 stuks, in een verpakking Maxi vind je 2 stuks.

De MaM verbandjes zijn all-in-one: je hoeft ze niet in elkaar te schuiven voor of na de was, geen elastiekjes die kunnen draaien in de was of hoesjes die kunnen gaan lekken. Ze zijn zowel dun als absorberend, en de absorberende lagen zitten daar waar ze moeten zitten en zijn zo genaaid dat de uiteinden geen dikke randen hebben. Elk verbandje is verstelbaar door 2 kleine nylon drukknopen die lang meegaan.

Materiaal: 100% eco-katoen aan de bovenzijde, de absorberende lagen zijn gemaakt van voorgewassen bamboe viscose fleece en de onderste laag is gemaakt van geweven eco-katoen met een polyurethaan laagje aan de binnenzijde. Een antislip polyester suède bandje, overdwars gestikt aan de onderkant, houdt het verband keurig op zijn plaats.

Merk Mamidea
Materiaal Eco-katoen
Soort artikel Maandverband
Afmeting Regular: 20cm x 7cm - Regular Plus: 22cm x 7cm - Maxi/Night: 31cm x 8cm
Reviews
Sarah 02-09-2017
 5/5

Ik heb meerdere merken wasbare maandverband thuis en deze blijft favoriet! Alle voordelen in het eerste zin van de beschrijving kloppen- dun, absorberend, waterdicht- en voor mij was het grootste voordeel dat ze niet verschuiven door het suède-achtige laagje. Bonus: makkelijk om op te vouwen met binnenkant volledig ingesloten, dus heel discreet in je tas mee te nemen om daarna in je wasbare luier netje te gooien. Ik spoel ze niet van tevoren en draai ze zo in het was mee dus. Altijd goed schoon.

Wat vind jij van dit product?Deze website is beschermd met reCAPTCHA. De Google privacy policy en algemene voorwaarden zijn van toepassing.


Momentje!
teeeeeeest