MaM Ecofit wasbaar maandverband

Artikelnummer
25150000
1  Kies de gewenste maat:
2  Kies de gewenste kleur:
Selecteer eerst de gewenste optie(s) hierboven
Aantal


Zacht, ademend, waterproof laagje, dun en discreet, verschuift niet.

Wasbare verbandjes zijn zuurstofdoorlatend, wat de kans op schimmelinfecties en uitslag verkleint. We hebben inlegkruisjes en maandverband. De inlegkruisjes zijn bedoeld voor de eerste en laatste dagen van de menstruatie en voor cup gebruikers, Regular voor normale menstruatie, Regular Plus voor zwaardere menstruatie en de Maxi/Night voor ’s nachts en de eerste weken na een bevalling.

Een verpakking Regular en Regular Plus bevat 3 stuks, in een verpakking Maxi vindt je 2 stuks.

De MaM verbandjes zijn all-in-one: je hoeft ze niet in elkaar te schuiven voor of na de was, geen elastiekjes die kunnen draaien in de was of hoesjes die kunnen gaan lekken. Ze zijn zowel dun als absorberend, en de absorberende lagen zitten daar waar ze moeten zitten en zijn zo genaaid dat de uiteinden geen dikke randen hebben. Elk verbandje is verstelbaar door 2 kleine nylon drukknopen die lang meegaan.

Materiaal: 100% eco-katoen aan de bovenzijde, de absorberende lagen zijn gemaakt van voorgewassen bamboe viscose fleece en de onderste laag is gemaakt van geweven eco-katoen met een polyurethaan laagje aan de binnenzijde. Een antislip polyester suède bandje, overdwars gestikt aan de onderkant, houdt het verband keurig op zijn plaats.

Merk Mamidea
Materiaal Eco-katoen
Soort artikel Maandverband
Recensies
Geef je mening en schrijf als eerste een review.
Wat is uw beoordeling voor dit product?


Momentje!