Milovia overbroekje Small

Artikelnummer
46010001
1  Kies je kleur:
Aantal

Deze overbroekjes van Milovia zijn speciaal ontworpen voor pasgeborenen en baby's van ongeveer 2,5- 7 kg. Aan de binnenzijde zitten 2 fleece flapjes aan de voor- en achterkant waar je inleggers onder kunt leggen. Bij het verschonen leg je een nieuwe inlegger in het broekje. Een voorgevormde luier past er ook in.

Merk Milovia
Materiaal 100% polyester met PUL binnenzijde
Soort artikel Overbroekje
Maat 2,5 - 7 kg
Geproduceerd in Polen
Reviews
Jiska 26-08-2020
 5/5

Ook wij hadden een aantal (tweedehands) kleinste maat overbroekjes liggen, maar bij geen enkele sloten de elastieken aan rond de beentjes van ons zoontje. Op de Proraps na (op aanraden van Kaatje Katoen, helaas niet meer verkrijgbaar) is het Milovia overbroekje de eerste die goed aansluit en niet doorlekt. Ondanks dat we prefolds gebruiken en de Milovia geen extra lekgootje heeft zoals wordt aangeraden. We hebben het alleen nog niet aangedurfd om de prefold als een pad in de fleece flapjes te leggen, lijkt ons dat die flapjes dan makkelijk vies worden?

Samantha 02-04-2020
 5/5

Helemaal blij met deze overbroekjes! Ik had diverse overbroekjes klaar liggen, maar niets sloot mooi aan om de spillebeentjes van mijn pasgeboren zoontje. Op advies van een consulent dit overbroekje aangeschaft en deze sluit heel mooi aan. Ik heb er gelijk nog een paar aangeschaft. ;) De overbroekjes vallen mooi smal tussen de beentjes, waardoor het niet gelijk zo'n dik pakket is om het kontje. Ik gebruik ze nu al een maand op de kleinste stand voor ons inmiddels 8 weken oude zoontje. Er is dus nog groeiruimte. De PeeNut Pads passen er perfect in. En de printjes zijn super schattig!

Wat vind jij van dit product?

Momentje!