Mother-ease Air Flow

Artikelnummer
20020000
1  Kies je gewenste maat:
2  Kies je kleur:
Selecteer eerst de gewenste optie(s) hierboven
Aantal

Al jaren verkrijgbaar bij Kaatje Katoen! De duurzame overbroekjes van het Canadese bedrijf Mother-ease!

Heb je een buikslapertje? Kies dan de Mother-ease Air Flow. De drukknoopjes aan de zijkant voorkomen lekkage.

De broekjes van topkwaliteit hebben elastische randjes die zijn afgezet met een zacht nylon bandje om doorlekken te voorkomen. De broekjes blijven zacht in de was. Ze kunnen zelfs in een droger, maar dat komt de levensduur niet ten goede. Bovendien zijn de broekjes na het centrifugeren vrijwel droog.

Wasbaar tot 60ºC.
Verkrijgbaar in wit en in verschillende prints.

Te combineren met voorgevormde luiers zoals Popolini OneSize, TotsBots luiers, maar ook met vouwluiers, die je dan wel even vast moet zetten met een Snappi.

De Air Flow is verkrijgbaar in de volgende maten:

XSmall: 2,5 - 5,5 kg (met naveluitsparing
Small: 2,5 - 5,5 kg
Medium: 4,5 - 9 kg
Large: 9 - 16 kg
XLarge: 16 - 20 kg

De maten XSmall en Small sluiten aan de voorzijde, de andere maten aan de zijkant.

N.B. De kilogrammen zijn bij benadering.

Merk Mother-ease
Materiaal 100% polyester met PUL binnenzijde
Soort artikel overbroekje
Maten XS: 2,5 - 5,5 kg (met naveluitsparing) ; S: 2,5 - 5,5 kg ; M: 4,5 - 9 kg ; L: 9 - 16 kg ; XL: 16 - 20 kg
Geproduceerd in Canada
Bijpassende artikelen
Reviews
Nina 01-07-2020
 5/5

In februari de Bamboozles icm Peenut Wraps aangeschaft. Echter, veel striemen, lekkages bij de beentjes en buik. Mijn dochter is een buikslaper en plast regelmatig in één keer grote plasjes. De zoektocht naar leuke en praktische overbroekjes was best lastig. Uiteindelijk bijna de moed opgegeven en als laatste redmiddel de klantenservice van Kaatje Katoen aangeschreven. Zij adviseerden mij de Mother Ease overbroekje. Halleluja! Het plezier in wasbaar is weer terug en hebben geen last meer van striemen en lekkages. Heel fijn. We zeggen weer dag tegen de zware en stinkende vuilniszakken!

Lisette 03-02-2020
 5/5

Mijn zoontje had altijd lekkage totdat we de Mother Ease airflow gingen gebruiken. Het zijn ideale broekjes voor buikslapers, vanwege de drukknoopjes aan de zjkant. Maar ook bij de beentjes sluiten ze beter af en hebben we nooit meer lekkage.

Albertine 16-12-2019
 5/5

Onze dochter is een buikslaper. Ze werd elke morgen helemaal nat wakker. Wij gebruikten het overbroekje PeeNut Wrap.
Na advies van Kaatje Katoen dit overbroekje besteld. Wat een uitkomst zeg! Onze dochter is nu elke morgen droog en haar luier helemaal verzadigd doordat dit broekje het goed opvangt!
We zijn weer helemaal in onze sas met ons wasbare luiersysteem!

Susan 06-03-2019
 5/5

Ik zag ergens een tip van Kaatje Katoen staan om voor de nacht de Mother Ease Airflow te gebruiken omdat de sluiting aan de zijkant zit, wat fijn is voor buikslapers. Het is een heel fijn broekje met zachte randjes en mooie omsluiting dmv elastiek bij de beentjes.

Anouk 07-01-2019
 5/5

Het perfecte overbroekjes voor in de nacht voor ons buikslapertje. Dit overbroekje is het enige dat ervoor zorgt dat ze niet standaard nat wakker wordt 's ochtends! De pasvorm is ruim en door de drukknoopjes bij de benen en de buik perfect op maat te verstellen, waardoor deze toch goed aansluit. Wij zijn enorm tevreden!

Margriet 15-10-2018
 5/5

Na meerdere broekjes getest te hebben is de airflow bij ons favoriet geworden. De drukkertjes blijven bij ons beter zitten dan klittenband: we hebben nooit lekkage, wat we met andere broekjes wel hadden. Voor onze buikslaper een ideaal overbroekje met gezellige printjes.

Mieke 29-08-2018
 5/5

Mooi flexibel broekje. Ideaal voor buikslapers. Makkelijk dicht te maken aan de zijkant. Niet open te maken door kleine friemelhandjes. We gebruiken dit broekje zowel overdag als 's nachts.

Martine 14-09-2016
 5/5

De Motherease airflow is hier al jaren favoriet voor de nachten. Alle drie de kinderen zijn buikslapers en een broekje met klittenband geeft dan 's nachts lekkage. De airflow is een ruim broekje zonder naden waardoor het prima te gebruiken is om langere tijd om te hebben.

Wat vind jij van dit product?

Momentje!