Mother-ease oefenbroekje

Artikelnummer
20030000
1  Kies je gewenste maat:
2  Kies je kleur:
Selecteer eerst de gewenste optie(s) hierboven
Aantal


De soepele, zachte optrekbroekjes van Mother-ease zijn handig als je kind zelf naar de wc of het potje wil gaan. De buitenlaag van dit broekje is gemaakt van hetzelfde materiaal als de overbroekjes van Mother-ease: hierdoor blijft vocht binnen het broekje. De binnenlaag is gemaakt van zachte badstof, gemaakt van bamboeviscose/katoenen mengvezel.

De voordelen zijn dat de broekjes heel soepel zijn en een slanke snit hebben, dus niet te dik onder de kleding!

Ze zijn erg handig voor peuterspeelzalen of voor bij een oppas omdat een beetje peuterplas goed opgevangen wordt, mocht je kind te laat bij het potje of de wc zijn. Je kind kan zelf de broekjes omhoog en omlaag doen, wat het gevoel van "groter worden" versterkt. De broekjes absorberen niet zoveel als een luier!

Deze broekjes zijn erg prettig om als nachtonderbroek te gebruiken als je kind 's nachts wel zindelijk is, maar voor de zekerheid toch graag een dikker broekje aan wil in bed.

Maten:

Small: 11 - 15 kg
Medium: 15 - 18 kg
Large: 18  -22 kg.

De kg's zijn bij benadering.

Merk Mother-ease
Materiaal Binnenzijde: 57% bamboeviscose, 25% katoen, 18% polyester. Buitenzijde: 100% polyester met polyurethaan coating
Soort artikel oefenbroekje
Geproduceerd in Canada
Reviews
Janneke 23-12-2018
 5/5

Zeer mooi broekje. Bij ons nog niet in gebruik genomen, omdat het broekje nog niet goed past. Onze zoon zit aan de onderkant van de weight-range en is vrij mager, het elastiek bij de beentjes sluit daardoor niet goed aan. Ik verwacht dat dit over een poosje vanzelf beter wordt.

Dieuwertje 25-06-2018
 5/5

Ideaal voor een peuter die 's nachts geen luier meer aan wil, maar nog niet altijd droog is. Hij kan het broekje zelf aantrekken of uittrekken. En hij voelt het ook als hij geplast heeft in tegenstelling tot de wergwerp luierbroekjes!

de Groot 06-03-2018
 5/5

De totsbots oefenbroekjes werden mijn (grote en lange) kindjes te klein en ze hebben helaas toch nog wel eens een ongelukje. Dit broekje houdt kleine plasjes binnen en zorgt ervoor dat de broek niet nat wordt. Ideaal voor naar school, mijn oudste van 6 voelt niet altijd goed aan dat hij moet plassen, deze broekjes geven zekerheid. Eigenlijk zou een boxershort modelletje ook erbij mogen voor stoere kerels. Misschien een ideetje voor de toekomst?

Wat vind jij van dit product?

Momentje!