Over Kaatje


Kaatje Katoen bestaat sinds 1992: we zijn begonnen als luierservice. Later zijn we als webwinkel doorgegaan. Samen met onze consulenten willen wij het begrip “wasbare luier” groot maken in Nederland en de vooroordelen de wereld uit helpen. Ook maken we ons sterk voor het verminderen van afval. Zindelijkheid, daar weten we ook alles van. Wasbare luiers helpen hierbij. Wist je dat in België vrijwel alle kinderen al zindelijk zijn met 2,5 jaar? Dat kunnen wij natuurlijk ook!

Het team

Loes Aalbers is mede-eigenaar van Kaatje Katoen. Loes:" Onze kinderen waren ruim voor het tweede jaar zindelijk met wasbare luiers. Het gemak, geen afval en ook nog voordeliger was voor mij de reden om dit ook aan andere ouders mee te geven. Gewoon doen dus is mijn motto”.

Carien van Zorge is de andere eigenaar van Kaatje Katoen. Carien: "Willen we de aarde netjes achterlaten voor onze kinderen, dan moeten we afval zien te voorkomen. Ken je de slogan van Loesje? "Waarom afval produceren als het toch wordt weggegooid?" Mooi gezegd! Elke wegwerpluier die je vervangt door een wasbare telt mee!"

 

Anita van Dalum is verantwoordelijk voor de bestellingen en de klantenservice. Ook organiseert zij de beurzen en de jaarlijkse consulentendag. Anita: "Ik vind het belangrijk om de aarde goed achter te laten voor onze kinderen en met het gebruik van wasbare luiers kunnen we een steentje bijdragen. Het is leuk om samen met aanstaande ouders op zoek te gaan naar de goede oplossing voor hen.” Marlinda Maris verzorgt de PR, de sociale media en de klantenservice. Marlinda: "Dat steeds meer aanstaande ouders de wasbare luier ontdekken vind ik leuk om te zien en daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Heb je een vraag of wil je onze wasbare luiers een keer zien? Bij Kaatje Katoen helpen we je graag, zowel voor je aankoop met advies als na je aankoop met hulp als je die nodig hebt.“Verder worden we op een geweldige manier ondersteund door ons netwerk van consulenten. Allemaal enthousiaste gebruikers van wasbare luiers, zij houden ons goed bij de les. Wij vinden het leuk om van je te horen of als je op de één of andere manier wilt samenwerken met ons, wij geloven in de kracht van netwerken. Dus heb je een opmerking of vraag hierover, neem dan even contact met ons op.

Vriendelijke groet,
Loes Aalbers, Anita van Dalum, Carien van Zorge en Marlinda Maris.