Over Kaatje

 

Kaatje Katoen bestaat sinds 1992: we zijn begonnen als luierservice. Later zijn we als webwinkel doorgegaan. Samen met onze consulenten willen wij het begrip “wasbare luier” groot maken in Nederland en de vooroordelen de wereld uit helpen. Ook maken we ons sterk voor het verminderen van afval. Zindelijkheid, daar weten we ook alles van. Wasbare luiers helpen hierbij. Wist je dat in België vrijwel alle kinderen al zindelijk zijn met 2,5 jaar? Dat kunnen wij natuurlijk ook!

Loes Aalbers

Loes Aalbers is mede-eigenaar van Kaatje Katoen. Loes:" Onze kinderen waren ruim voor het tweede jaar zindelijk met wasbare luiers. Het gemak, geen afval en ook nog voordeliger was voor mij de reden om dit ook aan andere ouders mee te geven. Gewoon doen dus is mijn motto”.

Carien van Zorge

Carien van Zorge is de andere eigenaar van Kaatje Katoen. Carien: "Willen we de aarde netjes achterlaten voor onze kinderen, dan moeten we afval zien te voorkomen. Ken je de slogan van Loesje? "Waarom afval produceren als het toch wordt weggegooid?" Mooi gezegd! Elke wegwerpluier die je vervangt door een wasbare telt mee!"

Anita van Dalum

Anita van Dalum is verantwoordelijk voor de bestellingen en de klantenservice. Ook organiseert zij de jaarlijkse consulentendag. Anita: "Ik vind het belangrijk om de aarde goed achter te laten voor onze kinderen en met het gebruik van wasbare luiers kunnen we een steentje bijdragen. Het is leuk om samen met aanstaande ouders op zoek te gaan naar de goede oplossing voor hen.”

Melanie Weidner

Melanie Weidner verzorgt de PR,  sociale media en de klantenservice. Melanie: "Een aantal jaar geleden ontdekte ik wasbare luiers voor mijn zoontje en ben een enthousiast gebruiker geworden. Voor mij was de hoofdreden om hiermee te starten, dat ik geen chemische producten op de huid van mijn baby wilde gebruiken. Ik vind het mooi om te zien hoe steeds meer mensen voor duurzame en natuurlijke producten kiezen."

Marlien van der Garde

Content social media
Fotografie
 

Inge van den Brink

Bestellingen
Klantenservice
Orderverwerking

 

 

Renske Gardenier

Orderverwerking

 

 


 

Verder worden we op een geweldige manier ondersteund door ons netwerk van consulenten. Allemaal enthousiaste gebruikers van wasbare luiers, zij houden ons goed bij de les. Wij vinden het leuk om van je te horen of als je op de één of andere manier wilt samenwerken met ons, wij geloven in de kracht van netwerken. Dus heb je een opmerking of vraag hierover, neem dan even contact met ons op.

Vriendelijke groet,
Team Kaatje