Popolini OneSize en TwoSize

Organic

OneSize

Deze heerlijk zachte luier is favoriet bij veel van onze klanten. Hij combineert de extra veiligheid van een tweedelige luier met het gemak van een one-size systeem.

One-size betekent dat je gedurende de gehele luierperiode maar 1 maat nodig hebt. Met drukknoopjes maak je de luier op maat, je hoeft ze pas weer te verstellen als je kindje uit die maat gegroeid is. Ook zijn one-size luiers erg handig als je twee kinderen tegelijk in de luiers hebt. De luier past mooi van 3 tot 15 kilo.

Door het tweedelige systeem van losse luier en overbroekje zijn spuitluiers tot aan de nek voorgoed verleden tijd. Over de luier gaat een overbroekje van ademende kunstvezel, wij adviseren de Air Flow broekjes van Mother-ease. Je kunt hem ook combineren met een Wolbroek of Wolwikkel.

De Popolini Onesize is gemaakt van badstof met doorgesneden lussen. Dit zorgt voor een superzachte luier zelfs als hij aan de lijn droogt. De luier is gemaakt van 100% eco-katoen, GOTS gecertificeerd. De luier sluit met drukknoopjes.

De luier wordt geleverd met een extra inlegger die met drukknoopjes aan de binnenkant van de luier vastgezet kan worden. Deze luier is ook prima geschikt voor de nacht.

Bij kleine kindjes kan de luier in het begin wat te groot zijn.

Kortom: met de Popolini Onesize ben je echt in één keer klaar.

Popolini

Twosize

Deze 100% eco-katoenen luier zit heerlijk, het gebreide materiaal rekt alle kanten op en er is extra elastiek verwerkt in het ontwerp voor een perfecte pasvorm. Deze luier is bijzonder geschikt voor bewegelijke baby’s en tuimelende dreumesjes.

De Popolini TwoSize heeft een drukknoopsluiting op de heup. Hierdoor is deze luier ook heel makkelijk staand te verschonen. Dat kan bij baby’s die niet graag verschoond worden een hele uitkomst zijn.

Over de luier gaat een overbroekje van ademende kunstvezel. Je kunt hem ook combineren met een Wolbroek of Wolwikkel.

Deze flexibele luier is er in drie maten: de S past mooi van 3 tot 9 kilo en de L is geschikt voor kindjes tussen de 8 en 15 kilo. Voor grotere kindjes die misschien alleen ’s nachts nog een luier nodig hebben is er de XL.

De Popolini Twosize is ook prima geschikt als luier voor de nacht. Door het extra elastiek aan de voorkant lekt deze luier minder snel door bij buikslapertjes. Als het nodig is voeg je een bamboe inlegger toe voor extra absorptie.

Kortom: een flexibele luier van eco-katoen voor dag en nacht.